BUJANEC: Šef Indexa Babić kleči pred Milanovićem da ga ne strpa u zatvor

Zbog utaje poreza i pronevjere gotovo 3 milijuna kuna, šef Indexa (YUdeksa) Matija Babić trebao je završiti u zatvoru, ali mu je Milanović preko “neovisnog” pravosuđa isposlovao nagodbu

Navodno: prijeti mu od godine do 12 godina!

Bujica je opet imala točne informacije. Zbog utaje poreza i pronevjere gotovo 3 milijuna kuna, šef Indexa (YUdeksa) Matija Babić trebao je završiti u zatvoru, ali mu je Milanović preko “neovisnog” pravosuđa isposlovao nagodbu, na kojoj se upravo radi! O tome smo prvi izvijestili u Bujici još prije desetak dana, zbog čega nas je onda Milanovićeva pudlica i napala.

Eto, sad je valjda jasno tko napada Thompsona, Klemma, Glogoškog, Bujicu, Domovinski rat…

babić-večernjak 2

Kako to da za mnogo manje iznose drugi idu u Remetinec, a Babić još i dijeli lekcije cijeloj naciji?! Zar on ne utječe na svjedoke?! Sad vidim i zašto je napadao Linića – po nalogu Milanovića i Ostoje Rankovića i zato što je ukazao na njegov porezni kriminal. Pa normalno – ako ne voliš državu, ne plačaš ni porez! I još k tome glumiš “moralnu vertikalu”. Majmuna ne glumiš, jer majmun i jesi.
Sad vidimo tko su “kritičari” desnice – Butković, Babić i ostale “poštenjačine”…

PITANJE ZA DORH: Kako to da je Miro Laco bio u Remetincu mjesec dana zbog 15.000 kuna, a Matija Babić nije zbog 3 milijuna?!
P.S. Novinari Indexa (YUdeksa) mole za svoje plaće, koje nisu dobili 5 mjeseci… Gore nego u Kamenskom!

Autor: Velimir Bujanec/maxportal.hr

Odgovori

Skip to content