Čestitamo – Dvije godine pontifikata

Papa Franjo upravlja Crkvom čvrsto i odlučno, s pravom autoritativno kormilari putem Istine. Osluškujući vapaje posrnulog čovječanstva, srdačan je s običnim pukom, posebice sa griješnicima jer je jedan od nas. Katkad je s pravom podrugljiv je prema dijelu “bezgriješnog”farizejskog klera.

Franjo ne prestaje raditi od jutra do večeri i čini se katkad da improvizira u kreativnu neredu. Konačno, papa Franjo i sam je u utrci s vremenom. Nastojeći Crkvu približiti narodu dobro zna da mu u njegovoj dobi vrijeme nije saveznik.

Oduševljava spontanim potezima kao što su molitva na zidu kojim su Izraelci opasali palestinska područja i srdačno grljenje teško bolesnih i invalida.

Istodobno, Franjo zbunjuje i posramljuje, svojim izjavama i točnim dijagnozama „ionako zbunjene i neartikulirane tkz. vjernike“ tj. iste one „svećenike i licemjere“ koji su raspeli Krista.

Ne treba skrivati da u Vatikanu traje “otvoreni sukob „uhljebljenih moralista, skorojevića i titulaša“ i onih koji poput Franje gledaju DUHOVNOM DIOPTRIJOM i HRABRO NASLJEDUJU KRISTA

Franjo je zahtjevan, no on puno polaže u snagu uvjeravanja, u obraćenje. U tome je nalik Benediktu XVI, koji mu je i ovih dana dao punu potporu i potvrdio neupitni kredibilitet vodstva- zajedno sa vjernim djelom svećenstva

Kada papa pozove svećenstvo na skromniji način života porukom “čovječanstvo se ne može promatrati iz bjelokosne kule”, već “treba udisati miris naroda i ulice”, biskupi ne izlaze iz svojih raskošnih palača – jedna je od značajnijih izjava koju valja ponoviti; NA PERIFERIJE GOSPODO. SLUGE SVIMA POSEBNO MARGINALIZIRANIMA POTREBITIMA I GRIJEŠNIMA

Hvala ti SVETI OČE.

NAPOMENA i UPOZORENJE – Ako još uvijek nemate osoban stav o Knjizi istine koja kruži naokolo i svara plodno tlo za shizmu unutar KC

“Na žalost sve se više među “vjernicima” širi lažni nauk i lažna proroštva iz takozvane “Knjige istine” čija je autorica samozvana proročica Marija od Božjeg Milosrđa. O takvim je lažnim prorocima Isus više puta govorio i upozoravao nas kroz svu povijest preko Crkve kao i o opasnostima koje se kriju u takvim proročanstvima laži. Svatko tko posjeduje ovu knjigu i krijepi se na nekakvim “križarskim molitvama” može bez straha tu praksu odbaciti, jer, ponavljamo, to nije djelo Krista Gospodina, već prije samoga đavla zaodjenuta u Isusa i predstavljena kao Isusa. To se može najlakše iščitati iz poruka koje govore protiv Pape, protiv Učiteljstva Crkve, protiv Tradicije Crkve, ukratko protiv Objave. Knjiga istine i križarske molitve u sebi sadrže tipičnu karakteristiku demonske prirode jer dovode čitaća do raskoljenosti, što potvrđuje onoga koji se krije iza te knjige a sam je u sebi raskolnik – diabolos – đavao.
Realistično je očekivati čak i lažnije poruke u nadolazećim vremenima – lažne poruke ispremiješane s istinitim sadržajima – a koje služe dijaboličnom cilju odvajanja vjernika od RKC. Tome se možemo usprotiviti i popraviti stanje samo obnovljenom prisegom poslušnosti našem Svetom Ocu, papi Franji, i svim legitimnim crkvenim vlastima.

(Međunarodno udruženje egzorcista)

Poštovani prijatelji,

kad sam svojevremeno ustvrdio da će se i papi Franji Cvjetnica sa svojim „Hosana“ pretvoriti u Veliki petak sa svojim „raspni“, nisam ni slutio da će taj „raspni“ dolaziti od onih koji se predstavljaju kao dobri i pobožni katolici, a upravo to se događa po onima koji su povjerovali u laži tzv. Knjige istine, koja nije ništa drugo doli laž kojom otac laži, Stona, želi zavesti i zavodi vjernike i učiniti ih sredstvima svog zavođenja. Kao da smo zaboravili Gospodina kako nam govori: „Pazite, ne dajte se zavesti. Mnogi će doista doći u moje ime i govoriti: `Ja sam` i: `Vrijeme se približilo!` Ne idite za njima.“ Moliti ću i molit će i drugi ,za sve one koji su se dali zavesti, a neki od njih su postali i zavoditelji, da se vratite u crkveno zajedništvo iz kojeg su se sami isključili a time i Istini koju papa Franjo navješćuje i svjedoči, kao što su je navješćivali i svjedočili njegovi prethodnici.

(msgr. Mate Uzinić)

Izvor: glasbrotnja.net

Odgovori

Skip to content