Izbrisali dokaze da je Grahovac prijetio Kolindi, ali mi ih imamo!

“Jeste vidjeli gamad kako uklanja bistu. Kolinda, znam tvoju adresu, tvoj geštapo zna moju. Zoki, ako treba nešto napravit pa čak i Tomicu zadavit, samo reci”

Portal direktno.hr u subotu je objavio priču o prijetnjama i govoru mržnje koji antiprosvjednik Marko Grahovac širi na Facebooku protiv predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka.

Grahovac, koji je prije mjesec dana s bijelim gaćama u rukama prosvjedovao protiv prosvjeda branitelja u Savskoj, a kasnije je pijan uhićen zbog divljanja u velikogoričkom noćnom klubu, nastavlja s delikventnim ponašanjem. Tako je na Facebook stranici Podrška Zoranu Milanoviću – premijeru RH u komentarima napisao nekoliko zabrinjavajućih, uvredljivih i prijetećih poruka.

”Jeste li vidjeli gamad kako uklanjaju bistu. Vratit ćemo je kad tad. Kolinda marš. Kolinda. Upravo si otvorila vrata fašizmu i njegovim sljedbenicima. Zapamti ovaj dan. Ja znam tvoju adresu isto sam tako uvjeren da tvoj geštapo zna moju. Čekam vas. Desničari dolazimo po vaše mlado. Nećete razbojnici. A i ti Mamiću gade mogao si radije meni dati deset hiljada nego plavuši. Zoki slušaj ovako. Ja ću biti veće đubre od bilo kojeg desničara i njihovih potomaka. Ja političar ne mogu biti iz ovih onih razloga ali me to neće spriječiti da dajem sve od sebe za dobrobit socijaldemokratske ideje koja sama po sebi pridonosi dobrobiti svih građana Hrvatske i susjednih zemalja. Ako treba nešto napravit pa čak i Tomicu zadavit samo reci. Do mene je lako doći. Bez zajebancije”.

Nakon što je direktno.hr o tome izvijestio, sporni komentari su sa spomenute stranice netragom nestali. Nije poznato je li ih izbrisao sam Grahovac ili administrator stranice. No trajna šteta je počinjena. Vladajući ne mogu pobjeći od činjenice da ih promovira ovakav lik, pogotovo uzmu li se u obzir sumnje branitelja iz Savske da iza Grahovca i ostalih antiprosvjednika stoje SDP i HNS. Pogledajte kako to radi mladi socijaldemokrat koji se javno hvali da bi umro za Matića i Milanovića.

get_img

 

get_img (1)

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content