JE LI NA OVOJ FOTOGRAFIJI ZAISTA MARIJANA MIRT, ORGANIZATORICA PROSVJEDA PROTIV BRANITELJA?

Je li organizatorica antibraniteljskih prosvjeda Marijana Mirt ‘četnikuša’ s kokardom i slikom Draže Mihailovića?

Zapitati se stoga valja je li doista osoba s priložene slike gospođa Mirt koja ovih dana bučno protestira protiv hrvatskih branitelja prosvjednika?

Marijana Mirt, organizatorica dvaju prosvjeda protiv hrvatskih branitelja u Savskoj javnosti je poznata po svojim ranijim istupima u kojima se prezentirala kao izrazito vulgarna osoba, čemu je jamačno pridonijelo i njezino pozivanje na paljenje crkava. Fotografiju koja kruži društvenim mrežama mnogi članovi toga virtualnog svijeta vezuju uz njezinu ime, a ista je dostavljena i na adresu našega portala, piše dnevno.hr. Zapitati se stoga valja je li doista osoba s priložene slike gospođa Mirt koja ovih dana bučno protestira protiv hrvatskih branitelja prosvjednika?

Naime, na fotografiji se nalazi ženska osoba koja na glavi nosi četničku kokardu dok u ruci drži nož. U pozadini stoji slika Draže Mihailovića. Da stvar bude gora na fotografiji se uz žensku osobu nalazi dvoje malodobne djece koji nose noževe u rukama. Radi li se zaista o organizatorici prosvjeda, procijenite sami, no teško se oteti dojmu da sličnost ipak postoji.

Autor: I.Delić/dnevno.hr

1 comment

  1. sposaric

    To je ta navodno paradajzerska “ova slučajna zemlja” po mjeri Klauna Zoke u kojoj gedžovanke i gedžovani nameću svoj bijes prema Hrvatskoj i Hrvatima! Ovo je slučaj za policijsku istragu, ali mi očigledno policije nemamo!!!? Žalost do neba!

Odgovori

Skip to content