Mreža TV ukinula popularnu emisiju ‘Oluja’, gledatelji ogorčeni, zatrpali ih uvredama

“Jedna od rijetkih koja progovara istinu… Čudi me da je i opstala toliko!”, iskazao je negodovanje jedan komentator.

Uredništvo Mreže TV oglasilo se priopćenjem u kojem obaviještavaju gledatelje o odluci o prestanku emitiranja popularne političje emisije “Oluja”.

Uredništvo Mreže Tv odlučilo je prestati s emitiranjem emisije Oluja te raskinuti suradnju s Ozanom Bašić. Razlog prekida suradnje su čisto profesionalni urednički propusti koji su i ukazani urednici. Nastavno s našom otvorenom uređivačkom politikom, za koju se zalažemo već punih 20 godina, u istom terminu nastavljamo jednako progovarati o svim anomalijama i pojavama u društveno-političkom životu Hrvatske na još višoj profesionalnoj razini.

Ozani Bašić se zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji i želimo puno daljnjeg uspjeha.

Odluka je ovo koja nije naišla na odobrenje brojnih gledatelja koji su vjerno pratili emisiju koja je nerijetko upozoravala na maligne pojave u društvu. Razočarane obožavatelje zanima koji su to konkretno propusti o kojima se priča te napominju da je ovo udarac kojim su se riješili svega onoga što je na Mreži TV i vrijedilo.

“Jedna od rijetkih koja progovara istinu… Čudi me da je i opstala toliko!”, iskazao je negodovanje jedan komentator.

“Mreža TV do sada sam vas gledao upravo radi Ozane Bašić i Oluje. Vas je dostigla ruka ludog Milanovića i priklonili ste se udbaškoj ruci. Više nista pametno se nema gledati na vašoj mreži i od sada imate jednog gledatelja manje. Sretno vam bilo sa ludim Milanovićem”, navodi jedan gledatelj.

“Razlozi koje navodite zbog ukidanja ‘Oluje’ vrlo su prozirni. Znajte da time gubite sada na vjerodostojnosti i budite sigurni da gledanost vaše Mreže će pasti i pitam se u kakvoj mi to državi živimo kada se dozvoljava nešto što je gledano, a interes Uredništva bi trebao biti gledanost, naprasno prekida. Toga u svijetu nema. A nama bivšim gledateljima vaše TV je sada puno jasnija pozadina ovoga čina”, još je jedan komentar u moru nezadovoljnih i ogorčenih.

Autor: A. Radovčić

1 comment

Odgovori

Skip to content