Don Blog – Bilješke za ne blentave!!!

Papa Franjo je u poruci za Dan medija stavio u prvi plan – obitelj. Potaknut nedavnim Apelom HBK o toj temi (o naslovnoj slici moga Fejsa) i velebnim SHKO na Trsatu napisao sam dugačak komentar na Don blogu –http://blog.vecernji.hr/…/family-pride-hrvatska-se-voli-dje… – a ovdje prenosim samo dodatak – N(pn)B /Nota (pro non) bene =pučki: Bilješke za ne blentave/ :

MILANOVIĆ – šoumen & Veliki Revizionar: JA SE NOVCU klanjam…!

ISTINA se teško probija u javnost, jer veliki mediji uporno šire LAŽ i mitologiju. To je na poseban način očito u jedinstvenoj političkoj “svibanjskoj pobožnosti” – komemoraciji u Jasenovcu. Premda je objavljeno nekoliko knjiga ozbiljnih istraživača o tome logoru, ipak političari stalno ponavljaju stare priče, pa je očito da se kao najamnici u službi nečije propagande drže gesla: JA SE NOVCU klanjam…! Što su sve izgovorili tzv. premijer Zoran Milanović i tzv. predstavnik dijela Srba u Hrvatskoj Milorad Pupovac – to “pas s maslom ne bi polizao”!

Bila je to prozirna revizija povijesti, kojom su se obojica samoustoličili kao ‘naučnici-istoričari’ odnosno novi ‘revizionari’ hrvatske povijesne znanosti. Slušajući što govore i gledajući kako se ponašaju ter čitajući što su rekli teško je ne sjetiti se odvažnog američko-židovskog povjesničara Normana G. Finkelsteina i njegove šokantne knjige INDUSTRIJA HOLOKAUSTA (Razmišljanja o izrabljivanju židovske patnje), kojom raskrinkava neke židovske organizacije u Americi koje su od holokausta napravile biznis. Zbog loše odigrane uloge nekih “glavnih glumaca” ovogodišnja priredba u Jasenovcu bila je teška uvrjeda za sve žrtve toga logora – djelovala je kao Jasenokaust u režiji Pupywooda prezentiran kao Zoky Showah…!

SEX DRUGS PARTY

MINI-STAR zdravlja u vladi trenutačnoga tzv. premijera nedavno je objavio da, po novom Zakonu o suzbijanju zloporabe droge, do legalizacije MEDICINSKE MARIHUANE neće doći u lipnju kako se najavljivalo, već tek pred kraj godine. Unatoč upozorenjima europskih stručnjaka kako je riječ o opojnoj drogi koja izaziva teške poremećaje (to je potvrdila i posljednja studija Europske agencije za drogu), rockerska politička stranka SDP nastoji “na mala vrata” popustiti globalnom narko lobiju ter drogu pustiti u prodaju pod etiketom lijeka. To je još jedan znak točnosti latinske izreke “nomen est omen” (ime je znak) – S(ex) D(rugs) P(arty).

ToaLET 3 & KOPROMANIJA

MEDIJI u Hrvatskoj dali su golem publicitet još jednom bizarnom i prostačkom performansu riječke rock skupine Let 3 – u zagrebačkoj galeriji Lauba koncem travnja oni su prije istoimenog koncerta otkrili spomenik “Angela Merkel s***”smile emoticonvrši veliku nuždu), koji je navodno njihov oblik kritike svake vlasti. Novi list donosi veliki prikaz o tome događaju ter opisuje kako su ujedno “riječki glazbenici ispoljili subverziju prema Crkvi” – bili su “odjeveni u crno, s bijelim svećeničkim ovratnicima, sa zborom koji je u pozadini nenametljivo izvodio ‘Angelus’ pri otkrivanju spomenika” (i gošća koncerta Ivanka Mazurkijević pjevala je odjevena kao časna sestra!)…

A veliku ljubav prema sadržaju debelog crijeva vodeći dvojac benda, Mrle i Prlja, pokazali su time što su stali ispod spomenika, tj. ispod velike gole stražnjice političarke odnosno “pod veliki otvor i pričekali da se po njima sruči valjkasto oblikovana tvar”. Naravno, spomenik nove ‘željezne dame’ nastavio je spomenutu “tvar” izbacivati u pravilnim intervalima pa su i “pojedinci iz publike pohrlili na pozornicu da se i sami podvrgnu ‘fekalnom tretmanu’. Primili su ga ne samo stoički, nego i s oduševljenjem”.

Ne treba se tome čuditi – psihopatologija odnosno medicina za taj fenomen ima dijagnozu: patološki poremećaj koji se zove “koprofilija” – (prema riječima iz grčkoga jezika) to je pokazivanje zanimanja prema izmetu, posebno kod djece, a poslije može kod odraslih prijeći u seksualnu perverziju; neki se duševni bolesnici mažu i kite vlastitim izmetom. Postoje različite vrste toga poremećaja – koprofagija, koprolalija, koprolagnija, kopromanija (molim čitatelje da sami pronađu značenje tih pojmova)!

Bitno je u ovom slučaju da su se riječki estradni prostaci konačno samoraskrinkali, tj. “svukli do gola” (ali ne doslovce kao prije, nego u značenju “nomen est omen”!) – sami su pokazali što su zapravo ter tako potvrdili ono što sam prije šest-sedam godina (‘proročki’) formulirao i u medijima objavio, a to je da rock bez drecka ili shita ne postoji! Dakle, (vidi bilješku broj 2.) – ToaLET 3 je također SDP!

ESTRADNO TV-ISPIRANJE MOZGA

NA ŽALOST brojne publike ter na radost svih razumnih protivnika medijske manipulacije završilo je još jedno jadno televizijsko ispiranje mozga zabavnom glazbom pod “lijepim hrvatskim imenom” D VOIS (engleski “The Voice”). Pobijedila je studentica Nina Kraljić – slijedi joj (ako kao pametna cura navrijeme ne odbije medijsku slavu i ropstvo!), kažu estradni p(r)oroci, sjajna karijera i potpisivanje UGOVORA. Ona možda još ne zna kako će svojim potpisom izgubiti sva prava i cijelu sebe – duh, dušu i tijelo – predati u vlasništvo neke producentske kuće. Tek tada će jadna otkriti pravo značenje onoga starog Hourina stiha – “baš te briga s kim ćeš leći!” Bossovima je važno da će im ona, dok ne bude odbačena kao potrošena limenka, barem nekoliko godina kao “zlatna koka” profit lêći! A mladima “prodavati” estradnu podvalu “zamisli život u ritmu muzike za ples!” – bez rada, bez “terora” roditelja, bez “dosadne” škole… Jer “život je rock’n’roll” – dovoljno je prijaviti se u show SDP…!

PILULA ‘ZMAJ’ – EllaOne-Dragone

BOSSOVI globalne farmakomanije, kao ogranak ‘kondom lobija’ (ili obratno), uz pomoć svojih slugu koji u tzv. parlamentima izglasavaju zakone ter legaliziraju čak i nastranosti, planirali su također velik profit i snažnu (ali lažnu!) propagandu u prilog “slobode” žene – na tržište su plasirali bezreceptnu kontracepcijsku pilulu “EllaOne”. Javnosti su zatajili činjenicu da taj preparat ima i ABORTIVNI učinak, što sada izlazi na vidjelo kao piromanski skandal – preporučujem izvrstan prilog. U Hrvatskoj se ta tzv. “pilula za jutro poslije” u ljekarnama može nabaviti (gle slučaja!) od 23. travnja – od blagdana Sv. Jurja mučenika, viteza koji kopljem ubija zmaja (štiteći tako mladu ženu – jer zmaj se deblja žderanjem ljudi)!

Drago mi je što znam da ZMAJ u nekoliko europskih jezika ima korijen DRAG(on/e), ali mi je još draže kršćansko iskustvo, po primjeru svih svetaca a poglavito mučenika, da i žene i narod svoje tjelesno i duševno zdravlje samo svetošću života mogu očuvati od svih napada medijsko-farmakomanijskog ‘zmaja’ pa i njegova najnovijeg ‘koplja’ EllaOne-Dragone! Bože, čuvaj Hrvatsku! Sapienti (Tr)sat!

Piše: don Anđelko Kaćunko

Izvor: glasbrotnja.net

Odgovori

Skip to content