NOVI BLEIBURG: MILANOVIĆEVA VLADA U 4 GODINE ISELILA 89 TISUĆA RADNO SPOSOBNIH GRAĐANA

Politika vladajuće udbaške klike polako poprima sve obrise gospodarskog genocida nad Hrvatima. Očito po uzoru na svog ljubimca Tita i svoje zločinačke očeve i djedove, uništavanje Hrvatske provodi se u istom opsegu kao i 1945. godine.

U posljednje četiri godine iz Hrvatske je iseljeno, odnosno praktički protjerano, oko 89 tisuća radno sposobnih građana. Prema službenim statističkim podacima, u ožujku 2011. godine u Hrvatskoj je bilo milijun i 709 tisuća radno sposobnih, a danas ih ima milijun i 620 tisuća. U istom periodu je uništeno i oko 78 tisuća radnih mjesta. Prije četiri godine u Hrvatskoj je bilo zaposleno milijun i 379 tisuća ljudi, a danas milijun i 301 tisuću.

Ono u što možemo biti sigurni je to da se radi o iseljenim Hrvatima, a ne o kukuriku jugoslovenčinama koji su dobro uhljebljeni na vladajućim pozicijama, preko kojih onda na sve ostale pozicije uhljebljuju svoje maloumne rođake.

Dugoročna strategija je jasna. Cilj kukuriku udbaša je iz Hrvatske iseliti što više Hrvata, a onda na njihova ognjišta naseliti Srbe i emigrante iz trećih zemalja, sve pod parolom globalizacije i otvorenih granica, za koje će se onda očekivati da će na izborima glasovati za tzv. ‘lijevu opciju’.

Izvor: dragovoljac.com

Odgovori

Skip to content