PROGON JE POČEO? Ukidanje prava onima koji spašavaju živote

Pravobraniteljica zatražila ukidanje ‘prava’ ljudima koji spašavaju ŽIVOTE! – “Ovo što tvrdi pravobraniteljica Ljubičić je infantilizam na razini predškolskog uzrasta. Birači pazite kome ćete na sljedećim izborima dati svoj glas!”

Da stvari u Hrvatskoj, što se tiče prava na vjeroispovijest pa i prava na vlastito razmišljanje pomalo izmiču kontroli onima koji se predstavljaju kao “pravobranitelji”, svjedoči nevjerojatan potez pravobraniteljice za ravnopravnost spolova, Višnje Ljubičić koja je u “ime prava” od nadležnih ministarstava zatražila ukidanje rada udruzi Betlehem, koja se bavi zaštitom PRAVA nerođene djece! Dakle, da pojasnimo pravobraniteljica traži ukidanje rada udruzi koja se bori za ljudski život i to nije ništa doli – ukidanje prava na borbu za pravo na život, a što je u najmanju ruku iznimno tužno.

Zbog ovakvog progona onih koji smatraju drugačije, i onih koji se zalažu za život, u svjetlu demokracije kojom se ta žena diči CitizenGo pokrenuo je potpisivanje važne peticije kojom se od saborskih zastupnika traži da odbace potpuno ideologizirano izvješće pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Višnje Ljubičić, koja u izviješću za 2014. g. ističe kako udruga Betlehem ali i njihova web stranica “Klinika za pobačaje” krše zakon i ugrožavaju prava žena time što abortus nazivaju pravim imenom – ubojstvo.

Sukladno tome, pravobraniteljica je predložila da se udruga i portal jednostavno ugase, da prestanu postojati, kako bi njihova strana, strana koja pod izlikom “prava” potiče ubijanje djece mogla neometano vršiti propagandu smrti u hrvatskom društvu. I to u sve u duhu demokracije, jer u tom duhu ne smiju postojati oni koji se slučajno, pored tolike smrti, bore za život.

“Tvrdnja pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Višnje Ljubičić koja proziva udrugu Betlehem i njihovu web stranicu Klinika za pobačaje koji se bave zaštitom trudnica da je njihov rad protuzakonit i da nije u skladu s pravnim poretkom Republike Hrvatske je ekstremno ideološki obojen ali i anakron. Naime, danas već i pobornici prava na abortus ne negiraju da je fetus živo biće već političkim i pravnim sredstvima traže način kako bi osigurali nastavak svoje prljave rabote. Nevjerojatno je da netko tko se hrani na državnim jaslama, a k tome po definiciji treba štititi ravnopravnost spolova, nastupa tako ograničeno. Ovo što tvrdi pravobraniteljica Ljubičić je infantilizam na razini predškolskog uzrasta, birači pazite kome ćete na sljedećim izborima dati svoj glas”, poručio je Dražen Bušić, prolajfer i urednik rubrike Vjera na našem portalu. Bušić je uz to dodao malu opasku samim hrvatskim prolajferima: ”Naime, smatram da bi se u hrvatskom jeziku ubojstvo nevinog ljudskog bića u utrobi njegove majke trebalo zvati abortus baš kao što i one koji to čine zovemo aborteri a ne pobačajisti. Pobačaj zvuči ”premekano”, nedovoljno razlikuje od spontanog pobačaja, abortus zvuči tako da se ”smrzneš”. Riječ ima snagu, nazovimo stvari pravim imenom, pa nek’ se druga strana počne ”smrzavati”, možda se netko nakon toga i obrati i ”odmrzne”, zaključio je Bušić.

Je li se u ovom postupku pravobraniteljice koja pokušava ušutkati one koji se bore za prava, zapravo nazire suptilan progon katolika, ali i svih kršćanskih i humanih vrijednosti u našem društvu, prosudite sami. No, jasno je kao dan da se iza ovoga skriva ideologija koja ubija ljudski život i koja pokušava spriječiti spašavanje života, i sama ta činjenica trebala bi nas opasno zabrinuti. Jer, napadnutu udrugu Betlehem vodi pater Marko Glogović koji je kroz djelovanje ove udruge spasio nebrojeno puno života, života koji su trebali biti ubijeni ali nisu, ta djeca ŽIVE i jednoga dana će se od njihovih plaća odvajati za mirovine onih koji su im o glavama radili!

Pater Marko Glogović je isti dan, kako je napadnut od pravobraniteljice Ljubićić dobio i počasno priznanje jer je njegova udruga Betlehem zaslužna za zaštitu nebrojenih ljudskog života, čime se Hrvati mogu samo podičiti. Da napomenemo udruga Betlehem spašava živote majki i djece – doslovno, i za svoj rad od države ne dobivaju NIŠTA, za razliku od stotina ideološki srodno obojenih udruga aktualnoj vlasti koje uz prodavanje magle, promiču ubijanje hrvatskog naroda.

Zbog toga je iznimno važno potpisati peticiju koja će upozoriti na ovakvo napadačko djelovanje pravobraniteljice na istinu koju pokušavaju spriječiti, u ime ”demokracije”, naravno!

Izvor: dnevno.hr

1 comment

  1. Ante Luetić

    Naravno, treba glasno prosvjedovati. I ne samo lamentirati! Definitivno, konačno, treba- ‘ustati’! Ovakav sodomo-gomorski simbol pokvarenosti ljudskog (samo izgledom) bića je samo nastavak pogromaških ofenziva koje sluge zla sustavno provode nad našim habitusom, svjetonazorom, našom smjernošću. Pogledamo li pažljivije ovaj napirlitani ‘lik’, pogled, grimase lica-žaoke, zmije pred ubod- vidimo mržnju, pakost, zlo. Ovaj ‘slučaj’ može ‘riješiti’ jedino glogov kolac!
    Ante Luetić,Split

Odgovori

Skip to content