ZOVITE MINISTRA ZA POSAO: Ovako to radi ministar Miljenić! (VIDEO)

Ministar je dotičnom gospodinu ostavio svoj broj mobitela, “zovite minstra za posao” linija je otvorena a broj je 098/477-911.

Na osječkoj televiziji u emisiji Bujica Velimira Bujanca prikazana je snimka na kojoj Dane Milobar iz Požege od ministra pravosuđa Orsata Miljenića traži da mu zaposli kćer Katarinu, članicu SDP-a.

Na snimci se jako dobro vidi kako ministar savjetuje Milobaru da mu se kćer javi na javni natječaj za pravosudne policajce koji će se raspisati u lipnju. Miljenić je obećao da će nazvati svog kolegu Bauka da to malo “pogura” i da će zaposlenje dobiti u rujnu.

Ministar je dotičnom gospodinu ostavio svoj broj mobitela, “zovite ministra za posao” linija je otvorena a broj je 098/477-911.

U emisiju se telefonski javio i zastupnik HDZ-a Gordan Jandroković:

“To je vrlo neugodna situacija za Miljenića, SDP i predsjednika Vlade koji je stalno govorio da su oni drugačiji, a mi hajdučija. Nevjerojatna je njihova količina licemjerja i pokvarenosti. Optužuju druge za ono što oni čine oni. Oni nemaju visoko podignutu letvicu nego se ona podešava Milanoviću i njegovim najbližim suradnicima”, rekao je Jandroković.

“Zbog slične snimke bivši vukovarski gradonačelnik Željko Sabo, također SDP-ovac, završio je u zatvoru – baš me zanima što će biti s Miljenićem?! Ne vjerujem da će Milanović poduzeti išta, a kada je svojedobno Mirela Holy samo poslala mail da se netko zaposli, morala je dati ostavku!”, dodao je.

Pogledajte snimku kako SDP zapošljava “svoje” ljude:

Izvor: dnevno.hr

Odgovori

Skip to content