Hrvoje Hitrec: Protiv Hrvatske se vodi razoran specijalni rat uz pomoć pete kolone u samoj zemlji

-Protiv Hrvatske se doista vodi razoran specijalni rat u kojemu sudjeluju mnoge velike i male sile potpomognute petom kolonom u samoj zemlji – navodi u svojoj novoj kulumni Hrvoje Hitrec.

-Ništa novo, ali sada stvari dobivaju novu dimenziju i po sili propagandnoga stroja postaje vidljivim da ulazimo u novu fazu. Napadi su postali prečesti i preobilni, očito sinkronizirani iz jednoga centra. Pa kako ni mi nismo baš tako nesposobni, prijeđimo mi u napad. Obrambeni, kao i obično – sarkastično će Hitrec u kolumni objavljenoj na portalu HKV-a.

U istom tonu osvrnuo se i na izvješće SOA-e.

-Sigurnosno obavještajna agencija dala je opšino izvješće o stanju sigurnosti u Hrvatskoj, koje je vrlo povoljno i sada se osjećam potpuno sigurnim. Ne ću se više ni osiguravati. A doznao sam i što prije nisam: da u veleposlanstvima ima špijuna. To me je zaprepastilo. Doznao sam da balkanska mafija operira i u Hrvatskoj, što me je zgromilo. I da nam je susjedstvo nestabilo. To me je dotuklo. Do sada sam živio kao idiot, a eto su mi razjasnili – zapaža Hitrec.

U kontekstu događaja oko Poljuda, podsjetio je na različit javni pristup prema totalitarizmima.

Kad neki cirkusant nastupi na Hrvatskoj televiziji s crvenom zvijezdom na čelu, kada se crvena zvijezda pojavljuje u Kumrovcu ili na četničkom derneku u Srbu, onda je to simpatična provokacija, valjda, kad se netko zaigra na kukastom travnjaku onda je to katastrofa svjetskih razmjera, premda je znanstveno dokazano da je broj zločina učinjenih pod crvenom zvijezdom daleko veći nego onih počinjenih pod svastikom – podsjeća Hitrec.

Nije propustio spomenuti niti Rusko izvješće o Hrvatskoj.

– Pa tako iz današnje Rusije u kojoj ta zvijezda nije prognana i pod kojom su komunisti ubili milijune Rusa i nerusa, stiže „izvješće” o Hrvatskoj pisano prije tragova na travnjaku, izvješće o fašistoidnim Hrvatima koji nastavljaju po svome, prekrštavaju Srbe itd., dok se i sami Srbi krste i čude jer oni ništa slično nisu čuli – ističe Hitrec.
Na koncu se zapitao tko to doista stoji iza svastike u Poljudu.
-Ali jesu razne udruge kojima je posao potkopavanje Hrvatske (hrvatskim novcem), ali jesu oni iz četničke srbijanske vlasti koji su suflirali Rusima. Kao što je upravo FIFA u slučaju Joea Šimunića prihvatila svjedočenje dvaju nitkova i oderala hrvatsku reprezentaciju. A ti su svjedoci tvrdili da su Hrvati u Hrvatskoj bili manjina, a onda otjerali Srbe i postali većinom – zaključio je Hitrec.

R.H./hrsvijet.net

Odgovori

Skip to content