OPERACIJA MARKOV TRG: S ovim je čovjekom Milanovićeva glasnogovornica uhvaćena ‘na djelu’

Doznajte tko je Zlatan Husić, koji u SMS-u Danici Juričić-Spasović vrijeđa branitelje. SDP-ov doušnik iz Bosne upregnut je kao provokator HDZ-a

Tko je Zlatan Husić, s kojim se glasnogovornica SDP-a Danica Juričić Spasović dopisivala za vrijeme prosvjeda na Markovu trgu, ne znajući da se njena SMS korespondencija snima kamerom? Stanoviti kontakt pod imenom Zlatan Husić (na naslovnoj fotografiji članka muškarac u crvenoj majici) tada je u poruci vrijeđao branitelje prosvjednike, a Juričić-Spasović je uzvraćala kako je ”Zoran tvrdoglav i kako bi se morao negdje pojaviti”.

Podsjetimo, riječ je o snimci ekskluzivno objavljenoj u emisiji Bujica, na kojoj se, među ostalim, vidi i kako Milanovićeva glasnogovornica dogovara razmjenu informacija o stanju u HDZ-u s RTL-ovim novinarom.

get_img

Prema informacijama koje su se pojavile o njenom ‘SMS’ sugovorniku, s druge strane je, po svemu sudeći, bio još jedan saveznik, doušnik SDP-a.

”Danice moje mišljenje je da što ih duže gore čuvaju to je gore. Od njih će mučenike napraviti. Raspustiti ih pa im na adrese prijave poslati pa nek se j***”, pisao je Husić Milanovićevoj glasnogovornici.

U međuvremenu je identificiran i na presici HDZ-a, gdje je postavljao provokativna pitanja Tomislavu Karamarku.

‘Adut’ iz Bosne i Hercegovine

Zlatan Husić je mladi kadar koji je doselio u Zagreb iz Sarajeva, gdje je bio aktivni član SDP-a BiH, a u Hrvatskoj se povezao s PR strategom Krešimirom Macanom, vlasnikom agencije Manjgura. Husić je trenutno upregnut u predizbornu kampanju kroz društvene mreže, točnije Facebook stranicu Lider Opozicije koja je usmjerena protiv Tomislava Karamarka i HDZ-a; tako barem proizlazi iz navoda na nedavno osnovanoj Facebook stranici ‘Otpisani’, koja je objavila informacije o Husiću.

Tvrdi se kako se Husić na Facebooku koristi pseudonimom Šime sa Brača.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Odgovori

Skip to content