JOŠ JEDNA ČISTKA NA RADMANOVIZIJI!

Radman ukinuo političku emisiju jer mu se ne sviđaju novinari desničari

“Radman je kivan na novinare jer su desno orijentirani. Ukinuo je emisiju i uvalio im neke nebitne projekte”, kaže nam izvor.

Najbolja politička emisija na HTV-u, složit će se, vjerujemo, mnogi, je “Studio 4”. Iza 50-minutne emisije stoje dobro nam poznata lica, Jozo Barišić, Tončica Čeljuska i Mirjana Posavec. No, kako to inače biva, najbolje političke emisije kratkog su vijeka. Tako se ni “Studio 4” neće više prikazivati na malim ekranima. Službenog obrazloženja zašto nakon ljetne stanke “Studija 4” nema na programu, s Prisavlja je izostalo. No, doznajemo, razlog nije neisplativost ili mala gledanost. Razlog je glavni ravnatelj HRT-a Radman koji, kako saznajemo od ljudi kojima je dobro poznata situacija na HRT-u, ne može podnijeti desno orijentirane novinare koji stoje iza emisije.

“Radman je kivan na novinare jer su desno orijentirani. Ukinuo je emisiju i uvalio im neke nebitne projekte”, kaže nam izvor.

Gledatelji se žale no Radmana nije briga.

Čini se kako je Radman odlučio da građane Hrvatske, pretplatnike ništa ne žulja za vrijeme vlasti ljevičara, da nam ne treba ozbiljna politički emisija koju svi hvale, ni govora o pravima…

Voditelj Jozo Barišić inače je član Programskog vijeća HTV-a. U jeku afere “Gojan” digao se na noge i zatražio hitnu sjednicu Programskog vijeća. “Emisija je napravljena ispod svake profesionalne i ljudske razine”, izjavio je tada Barišić za Jutarnji list. Zbog istog istupa zaradio je opomenu pred otkaz od glavnog ravnatelja Gorana Radmana. Zanimljivo je pritom da je spornu izjavu Barišić dao kao član Programskog vijeća HRT-a koje bi po svojoj funkciji trebalo glasno i jasno progovarati i o problemima na javnoj televiziji.

Autor: I.G./DNEVNO.HR

Odgovori

Skip to content