MERKEL-KARAMARKO: Puna potpora HDZ-u

Evo o čemu su Tomislav Karamarko i Angela Merkel razgovarali u Berlinu – Predsjednica CDU-a Angela Merkel dala je punu potporu HDZ-u kao sestrinskoj pučkoj stranci i njezinom predsjedniku Tomislavu Karamarku na predstojećim parlamentarnim izborima

Iz HDZ-a su se oglasili priopćenjem oko susreta predsjednika stranke Tomislava Karamarka i njemačke kancelarke i predsjednice CDU-a Angele Merkel. Priopćenje pročitajte u cijelosti.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko susreo se u Berlinu s predsjednicom CDU-a i aktualnom njemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Predsjednica CDU-a Angela Merkel dala je punu potporu HDZ-u kao sestrinskoj pučkoj stranci i njezinom predsjedniku Tomislavu Karamarku na predstojećim parlamentarnim izborima.

Bilo je riječi i o izazovima koje aktualna izbjeglička kriza stavlja pred Hrvatsku i Njemačku, Europsku uniju i Europu u cjelini.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je nakon sastanka kako su se suglasili da se taj veliki problem koji zahvaća i opterećuje Europu može rješavati jedino u sporazumu, savezništvu i razgovoru s prvim susjedima i cijelim europskim mozaikom.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko razgovarao je s Angelom Merkel i o ključnim gospodarskim izazovima u Hrvatskoj. Zaključeno je da je potrebno intenziviranje gospodarske suradnje između Hrvatske i Njemačke nakon izbora 8. studenog.

get_imgIzvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content