Na dan izbora sjetite se da je 4 posto Srba u Hrvatskoj imalo 40 posto udjela u Milanovićevoj Vladi

Književnik i publicist Hrvoje Hitrec iznova je šokiran činjenicom da Srbi u Hrvatskoj imaju četiri posto udjela u stanovništvu i četrdeset posto udjela u Milanovićevoj vladi.

-Kad izađete na izbore, poštovane čitateljice i čitatelji, sjetite se ove blasfemije. Možda i prije i iznad svih ostalih zala koje su počinili donedavno vladajući lažni socijaldemokrati i lažni Hrvati u demonskoj novoj i nikada javnosti obznanjenoj hrvatsko-srpskoj koaliciji koja je našem čovjeku postala vidljivom tek kada je shvatio da u crvenoj Vladi tih četiri posto Srba u Hrvatskoj ima četrdeset posto udjela. Tu matematiku ne bi uspio objasniti ni poznati matematičar Branko Grčić – navodi Hitrec u novoj kolumni objavljenoj na portalu HKV-a.

U istu ravan s 40 posto ministara srpske nacionalnosti koji su sjedili u Milanovićevoj vladi svrstao je i Milorada Pupovca i Vojislava Stanimirovića, osobu koja je 18. 11. 1991. preuzela vukovarsku bolnicu.

– I toga se prisjetite kada se nađete pred kutijom, dame i gospodo, a ne samo da vam je crvena vlast povisila cijenu struje za trideset posto, blokirala račune, terorizirala djecu spolnim odgojem pedofilskih sadržaja, nametnula oktorirani pravopis itd. … Štiti agente Beograda poput Pupovca i sličnih, štiti Stanimirovića koji bio preuzeo vukovarsku bolnicu slaveći četnički trijumf nad „posljednjim ustaškim uporištem“, a njegova se družica našla na sudu jer je potpisivala, vele, lažne osmrtnice – ističe Hitrec.

Osvrnuo se i na jedini plan koji krnja Kukuriku vlast ima – uništavanje Hrvatske i borba protiv svjetonazorskih suparnika.
-Crvena donedavna vlast koja drsko poručuje da bi i nakon izbora htjela činiti isto (to je njezin program, obznanjen), istodobno je zajedno s bivšim Josipovićem i agentima koji prisluškuju pola Hrvatske, činila sve da ne samo gospodarski upropasti Hrvatsku, ne samo da kolonama migranata priključi i stotine tisuća Hrvata, nego i da nauk svojih duhovnih i bioloških otaca postane službenom maticom, a one koji se ne priklone proglasi ustašama ili u najbolju ruku građanima drugoga reda, kao što bili i u olovno doba – navodi Hitrec

Na primjeru priglupog napada ministra Marasa na generala Krstičevića pojasnio je i na koji je način, uz potporu Carle del Ponte, provedena decroatizacija kadrova u HV-u, odnosno lustracija u obrnutom smjeru.
-Svih ovih petnaest groznih godina, orjunaška „ljevica“ imala je nešto simpatija samo za zapovjednike koji su početkom devedesetih napustili JNA i stavili se na raspolaganje Hrvatskoj. I u najžešćim progonima (Gotovina, Markač…) bivši jeneaovci, ali i hrvatski patrioti, zbog svoje su „podobne prijeratne biografije „bili na oprezan način (da se Carla del Ponte ne uzruja) uzeti u zaštitu, za razliku od zapovjednika stasalih u ratu, vođa koji su se pojavili „niotkuda“, to jest iz naroda. Sada, kada u izborne svrhe crveni moraju napasti generala Krstičevića, sjajnog ratnika koji se školovao u JNA pa znanja okrenuo protiv nje i četnika – sada mu marasi uzimaju za zlo baš ono što im je prije bilo pogodno – istaknuo je Hitrec.

Marasov priglupi ispad vidi kao autogol primitivnog pojedinca koje mi medijski urednici bliskih im medija ne mogu popraviti.
-Iza Krstičevića stali svi generali, stao narod, stao ja (ako baš hoćete), priglupi crveni zabili su autogol koji će – između ostaloga – donijeti Domoljubnoj koaliciji pobjedu na izborima. Da su priglupi, znalo se od početka, ali su im mediji bili u šapama i nisu propuštali najveće budalaštine, bez obzira što ni oni jednostavno nisu mogli izvući ni jednu pametnu riječ (Milanović) te se i sami držali za glavu i očajavali. Otkako su ti uličari doslovce morali na ulicu, u kampanju, popustila je neznanto i medijska stega (ne previše) pa se vidi o kakvim se prostacima radi (Vrdoljak), o kakvim neznalicama (Grčić), o kakvi mlažovima (R.Ostojić) o kakvim lažljivicama (M. Ostojić) – navodi Hitrec.

Osvrnuo se i na zadnju izjavu u arsenalu laži izrečenih od strane Milanke Opačić ali i nepodopštine brata Milanovića uz svesrdnu asistenciju vlasti.
-Zadnja Milankina laž (vidi kod Dobrice Ćosića) jest ona o oprostu dugova sirotinji s najvećim udjelom HRT-a, što je HRT promptno demantirao. Na vidjelo izlaze i nepodopštine brata Milanovića uz asistenciju vlasti, javljaju se hrabre cure iz Porezne i Državnog arhiva. No i u ovim tehničkim uvjetima, za medije su tehničari i dalje neka vlast, što jednostavno nije točno. I oni sami misle da su neka vlast pa žurno i nezakonito zapošljavaju pristaše po javnim poduzećima i drugdje, a na području kulture dijele šakom i kapom na namještenim natječajima – dijele svojim mediokritetima silan novac i potpore, dijele i projektima potpuno i neskriveno protuhrvatskim. Dijele državni novac, naš novac. Milijune – zaključuje Hitrec.

R.H./hrsvijet.net

Odgovori

Skip to content