Osnovne škole u SAD-u ‘steriliziraju’ djevojčice bez znanja roditelja!

Većina ljudi zapravo ne zna što znači pojam ‘spolni odgoj’ koji je u Americi na snazi već dugi niz godina i koji se sada preko Europskog parlamenta pokušava progurati i u europske škole. Dobar dio europskih zemalja otvoreno slijedi trendove spolnog odgoja u osnovnim i srednjim školama, a što je naprosto zastrašujuće samo iz činjenice da se ovdje ne radi o odgoju već o prisilnoj indoktrinaciji djece svijeta koja su u potpunosti, kada je odgoj u pitanju, oduzeta od roditelja!

Na tu strašnu činjenicu da se ide prema tome da roditelj nema nikakvo pravo u odgoju djece – maloljetne, upozorila je i Marijana Petir, hrvatska zastupnica u EU parlamentu, kada je EU parlament prihvatio izvješća koja potiču uvođenje ovakvog odgoja u škole. Plodovi i strahota takvog odgoja može se vidjeti na primjeru osnovnih i srednjih škola u Seattleu gdje je otkriveno da djevojčice već u 6. razredu mogu ugraditi intrauterine uloške kao i uzimati sve druge oblike kontracepcije (pa i abortus) i to sve bez znanja i dopuštenja njihovih roditelja.

Intrauterini ulošci poznatiji su kao reverzibilna kontracepcija koja može djelovati i kao abortivno sredstvo. U isto vrijeme vodi se kampanja protiv recimo Coca cole u školama, pa se jasno postavlja pitanje, kako je moguće da maloljetnici više u školi ne mogu kupiti primjerice Colu ali zato mogu uzeti sterilizacijsko i abortivno sredstvo koje nerođeno dijete može ubiti odmah nakon začeća i to bez znanja roditelja? Dakle da pojasnimo, maloljetna djeca imaju pravo odlučivati hoće li ubijati svoju djecu ili ne i roditelj tu nema nikakvog prava glasa. Da, to je spolni odgoj o kojemu nitko ništa ne govori. Ono što je najbolje od svega, tu invazivnu kontracepciju i sterilizaciju plaćaju porezni obveznici a ovaj zločin odvija se u javnim školama još od 2010. godine kada se ta kontracepcija počela nuditi djecvojčicama već u 6 razredu osnovne škole. Kako javlja Life site news, roditelji su u potpunosti nemoćni pred sustavnom jer njihova djeca u ‘najosjetljivijim’ godinama života, pubertetu gube svaku povezanost s roditeljima dok im sustav s druge strane nudi metode vlastite sterilizacije i kontracepcije čime se promiče promiskuitet ali i ubojstvo nerođene djece, što sasvim sigurno ostavlja traga na čitavim generacijama djece kojoj se ovakav oblik spolnosti predstavlja kao ‘poželjan’, iako je riječ o velikoj prijevari kojoj je cilj, sterilizacija djevojčica u svrhu depopulacije, promicanja grijeha seksualnosti prije braka, ubijanje nerođene djece ali i izdvajanje djece iz najsigurnijeg okruženja – obitelji.

Ono što je zanimljivo je činjenica da se za ovakav spolni odgoj, koji oduzima roditeljima svako pravo, promiče na svjetskoj razini te da je nedavno i Europski parlament odobrio izvješće Ferrara koje će ubrzo morati primijeniti sve države članice a ono uključuje upravo gore navedene strahote. Dostupnost svakojake kontracepcije od najranije dobi bez znanja i dopuštenja roditelja! Naravno, ovakva vrsta edukacije u škole se uvodi preko noći s razvijenom logističkom potporom a svaka i najmanja rasprava završava riječima ‘ljudska prava’ pod čijom krinkom se izvršava jedan od najvećih napada na djecu današnjice – slobode sekuslnosti bez imalo odgovornosti i spoznaji o posljedicama. A neki i dalje o tom šute!

Autor: Zrinka Kasapić/dnevno.hr

Odgovori

Skip to content