Prvi spašen život od pobačaja već prvo jutro molitve za nerođene!

Dragi prijatelji,

iza nas je prvi tjedan molitve za nerođene ispred novog rodilišta u Splitu.
Hvala što ne odustajete od molitve i bdijenja ni po kiši, ni po bilo kakvim vremenskim prilikama ili neprilikama – kaže se u inicijativi “40 dana za Život”

Dragocjen/a si u Božjim očima i hvala ti na svakoj i minimalnoj žrtvi za ovu tvoju i našu i Božju zajedničku inicijativu..

Samo je jedan molitelj dovoljan!

Već prvoga dana jesenske molitve prijavljen je spašen život i to molitelju koji je u ranu zoru molio pred bolnicom na Floridi. Prišao mu je mladić i rekao kako je došao sačekati svoju djevojku koja ima dogovoren pobačaj i sada joj je poslao poruku da ipak ne dođe. Ona je odgovorila da ni sama ne bi željela to učiniti. No, on je ipak čekao iza ugla da se uvjeri da se ona ipak neće pojaviti u vrijeme kad je termin dogovoren. I nije se pojavila!

U prvom tjednu molitve za nerođene spašeno je u svijetu 41 dijete od pobačaja, za koje znamo.

IzaberiZivot

Za mnoge majke pobačaj nije ono što žele. Mnogo smo puta vidjeli majke koje odlaze pobaciti jer su prisiljene od strane obitelji, muževa, dečkiju i misle da zaista nemaju drugi izbor.

Svojom ljubavlju i molitvom pokazuješ im da ga imaju. Ne postoji pravo na izbor, niti u jednoj deklaraciji o ljudskim pravima. Ali, zato postoji pravo na život! Postoji pravo i za te majke da imaju sretan život. Svjedočanstva majki koje su napravile namjerni pobačaj, ukazuju na to da nakon njega nikada više nisu bile one “stare”.

Budi svjetlo u svojem gradu, pomozi majkama i ljubi ih prije svega!

Kako im možeš pomoći? Dođi i moli!

Neka ti ovaj dan bude obasjan ljubavlju i Božjim blagoslovom želi ti u ime organizacijskog tima 40 dana za život – Split,

Marija Šošić, voditeljica inicijative za Split

40DzZ1

http://www.40danazazivot.com/

Odgovori

Skip to content