DAVOR PAVUNA: Hrvatska i Svijet 2016.

LUSTRACIJA svih antikrista i sramotnog ”pravosuđa”, te financijska suverenost naroda je nužna

Osobno sam uvjeren da ćemo primjerice u Hrvatskoj uspjeti sačuvati čistu zemlju i postupno umrežiti granule i centre izvrsnosti nacije (>3% znalaca), jer zapravo ni nemamo drugog izbora!

Planetarno će nas biti oko osam milijardi – više od pet u jugoistočnoj Aziji. To predstavlja gotovo nepremostiv izazov organizaciji i preživljavanju tih zemalja (bez izvanjske pomoći), jer nedostatak vode mogao bi postati drastičan i može dovesti do katastrofalnih sukoba.

Dimenzija percepcije. Tko više leti, dalje vidi. Osobna dimenzija percepcije je u svijesti svake osobe.

Posljedično, mi smo kreatori, režiseri i glumci, svatko u svojoj osobnoj realnosti. Kad to shvatimo, onda počnemo drukčije gledati život tj. sve ovo oko sebe i nadasve u sebi!

Komunikacije i financijske korelacije. Ovo je područje već u eksploziji i trend će se nastaviti – uskoro će svi imati besplatne komunikacijske pametne telefone kojima će plaćati sve financijske račune u realnom vremenu.

Ostaje i izazov želimo li i dalje držati novac u sadašnjim bankama koje nas uglavnom eksploatiraju ili smo u stanju postaviti alternativni sustav, npr. financijske zadruge koje služe informacijsko-socijalno koreliranoj zajednici.

Zaštita vode. Uspijemo li zaustaviti genetičku manipulaciju sjemenja mogli bismo imati izvrsnu prehranu, pogotovo ako sačuvamo bitne osnovne resurse – zrak i vodu. To nije trivijalno, a poglavito pitka voda nam postaje važniji strateški resurs negoli nafta. Implikacije su očite, a čak i u Hrvatskoj još se treba izboriti da nam voda ostane nezagađena, dostupna ljudima i životu. Taj za život bitan rat za vodu je upravo u tijeku.

Genetički inženjering

Budući da neke zemlje i dalje nastavljaju s kloniranjem ljudi(!), iako je to u principu zakonski zabranjeno, nije moguće predvidjeti sve posljedice za budući život.

Izvor: glasbrotnja.net

Odgovori

Skip to content