Don Damir Stojić: „Zloduh iz djevojke proklinjao je don Bosca kad me ugledao“

„Zloduh Moloh je demon zaštitnik svih pobačaja“, kaže don Damir na početku ovog predavanja. „Svetog Ivana Pavla II. novinari su ismijavali kad je govorio o egzorcizmu“, kaže zaprepašteni don Damir. „Zloduh zna tvoje grijehe, on je intelektualno biće, on je bio tu kad si počinio neki grijeh, on te nagovorio na grijehe, on je tvoj tužitelj!“, kaže don Damir Stojić svećenik salezijanac započevši jednu stravičnu priču kojoj je prisustvovao u Zagrebu.

„Dobio sam poziv u 23:00“, priča don Damir. „Dogodilo se u Cvijetnom naselju, čim su me nazvali i kad sam shvatio o čemu se radi, došlo mi je loše u stomaku. Jedna djevojka i dečko nešto su molili, djevojka je počela strašno reagirati. Dečko ju je zatvorio u sobu, ona je vrištala, urlala. Došao je njegov cimer, vidio je masu ljudi, zaprepastio se. Ušao je u sobu i vidio kako trojicu baca po sobi.

On ju je uhvatio za noge, demon iz djevojke ga je pogledao ravno u oči i rekao mu: „Hoćeš li i meni širiti noge kao što si širio noge onim djevojkama“…i zatim je demon iz cure nabrajao djevojke s kojima je ovaj dečko spavao, dečko ju je pustio, prestravljen, razoružan.“ Don Damir dalje priča: „Meni se djevojka obraćala na engleskom jeziku, demon iz nje stalno mi je ponavljao „You are false“ (ti si lažac).

A zatim smo kolega svećenik i ja čuli kako proklinje svetog Ivana Bosca. Svi koji su to vidjeli, a bilo ih je mnogo, svi su se došli ispovjediti, odmah istu noć. Ispovijedali smo kolega svećenik i ja na Knežiji od jedan sat ujutro do tri četiri sata ujutro. Tu noć spašeno je nekoliko duša. Dečko kojem se demon obratio nije se ispovjedio 5 godina“, kaže don Damir Stojić.

Cijelo predavanje možete poslušati na radiju Božje Milosrđe i na linku koji je stavljen u ovom članku.

Don Damir je izuzetan svećenik, studentski kapelan koji brine za duhovni razvoj studenata kroz sv. mise, razgovore, predavanja, vjeronaučne susrete i sl. Molimo za našeg dragog don Damira i sve naše drage svećenike! Milosrdni Gospodine, Hvala Ti što si nam poslao svećenike, Hvala Ti što nam šalješ svećenike!

Pogledajte video:

https://youtu.be/-T8uNFC77YI

Sveti Ivane Bosco, U Ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!

ISUSE, UZDAM SE U TEBE!

Autor: Brat Ivan

Izvor: rastimo-u-vjeri.com

Odgovori

Skip to content