DRAMA U NJEMAČKOJ (VIDEO): Pogledajte snimku stvarnog stanja migranata!

Tko je kriv za sve?

Situacija na terenu u mnogim gradovima u Njemačkoj mnogo je više nego duboko uznemirujuća, odnosno dramatična, pišu njemački mediji koji su javnosti pružili video koji donosi prikaz kaosa u njemačkim prihvatilištima. Stotine, tisuće imigranata kao u logorima nemaju mjesta ni za što drugo osim za nasilje koje svakim danom sve više buja. Njemačka je očajna, a njemački su političari izvan sebe jer baš nitko nije bio spreman za kaos koji je prema Orbanovim riječima uzrokovao George Soroš.

Pogledajte video!

Za ovo stanje Europe koje izgleda posve nečovječno i apsolutno neusklađeno s naprednom zapadnjačkom politikom 21. stoljeća itekako postoje krivci koji su sve ovo osmislili i zanimljivo je, zapakirali Angeli Merkel koja nije mogla ni sanjati da će cijeli kontinent u istom trenutku nahrliti u njezinu zemlju! Zanimljivo je također da je Merkel napadnuta sa svih strana nakon što je odbila ući u rat s Rusijom.

Vrh njemačkih obavještajnih krugova (BND), Savezna policija i Službe za zaštitu ustavnog poretka Njemačke pustili su u javnost preko njemačkog lista Welt am Sonntag pismo u kojem izražavaju zgranutost politikom gospođe Merkel i upozoravaju građane od kolapsa pravnog sustava u državi uzrokovanog njezinom politikom dobrodošlice prema imigrantima. U tom pismu otvoreno prokazuju spregu političke elite i masmedija u rušenju ustavnog poretka zemlje kroz nekontroliranu najezdu izbjeglica, u kojoj je narod je prepušten pravnoj stihiji i potpunoj izdaji.

Sve bi to bilo u redu da sam BND nije duboko upleten u skandal špijuniranja ureda Merkel od strane SAD-a. Predbacuje joj se da je upravo BND omogućio taj špijunski skandal i da je, ne samo poslovno ( na nadogradnji satelita i drugih špijunsko ­ tehničkih čuda npr.) usko vezana uz rad CIA-e. Kad se to sve uzme u obzir, zapomaganje njemačke policije za pomoć o kojem se na veliko piše postaje manje vjerodostojno. To sve više sliči sinkroniziranom ratu tajnih službi, policije i same političke elite u njenoj vlastitoj stranci CDU protiv još uvijek najmoćnije žene u Europi.

Mi ne znamo što sve Angela Merkel zna i zašto je sa suzama u očima išla u Ankaru. Zašto je još prije išla u Beograd?! Beograd kao i Turska ucjenjuju Njemačku. Vučić traži od Merkel da se Srbiju bez ikakvih pristupnih pregovora priključi EU. Kad je to Merkel prenijela Junckeru, on je samo odmahnuo rukom. Orban je znao što Srbija sprema pa je stavio žicu, ali zato je tu dobar drug Milanović koji koristi Hrvatsku za Vučićeve ucjene Njemačke. Pomaže mu na veliko i svom brzinom torpediraju njih oboje, uz pomoć Turske, naravno, Njemačku tisućama i tisućama besposlenih ljudi iz dalekog svijeta. I pritom se zlurado smiju. Sve uz obilatu pomoć Soroševih nevladinih udruga i engleske politike koja je Turskoj obećala skori ulazak u EU. Kao što je nekad uz obilnu pomoć venecijanske novčane elite podupirala turska osvajanja Europe i razgradnju katoličke Europe.

Sve oči Europe uprte su u gospođu Merkel. Ona na svojim leđima ne nosi samo teret sadašnjosti nego i prošlosti. Zna što bi značila žica oko Njemačke i kako bi Njemačka odmah bila prokazana kao nova nacistička sila. Ostaje joj pouzdanje u vlastite snage! Wir schaffen es! To ćemo prevladati! ­Ono što su na tisuće Nijemaca uspjeli nakon poraza II. svjetskoga rata (na ruševinama izgraditi najmoćniju zemlju Europe), Engleska Njemačkoj nije ni danas oprostila!

Sile moći u njezinoj vlastitoj stranci preklopile su se silama izvan koje žele zlo njihovoj zemlji. Bavarski šef CSU­-a šalje svako malo ultimatum Merkel i ­ rado bi zasjeo na njezin stolac kao i ministar financija Schaubele koji mu daje podršku. Znakovito je da je jedina osoba kojoj je Merkel vjerovala i koja ima karizmu preuzeti vodstvo Njemačke nakon njezinog odlaska, ministrica obrane Ursula von der Layen, takoreći preko noći bila izbačena iz igre. Izbio je skandal u svezi plagijata njezine diplome na jednom američkom sveučilištu. Sve se to događalo u isto vrijeme; afera s Volkswagenom, plagijat ministrice obrane i neviđena navala izbjeglica koje joj je slala Hrvatska i Srbija nakon propasti pregovora sa Srbijom (a ne nakon Orbanove žice kako žele insinuirati naši mediji). Ovime postaje vidljivo da svjetske sile u ovom trenutku rade na rušenju Europe preko Njemačke, sa svih strana.

A, ako tko koristi Hrvatsku, Sloveniju i Austriju u ovom nesvakidašnjem ratu protiv Europe, onda je to balkanska osovina Turska ­- Srbija kao i balkanoidna hrvatska politika koja radi u istom trenutku protiv Hrvatske i Njemačke!

Autor: Zrinka K./dnevno.hr

Odgovori

Skip to content