JE LI OVAJ ČOVJEK NAJVEĆI UBOJICA U POVIJESTI?

Životi djece u rukama ovog čovjeka! 120 milijuna dolara proslijedit će se za njihovo ubijanje!

Stiglo je izvješće – nema dovoljno ubijenih – elita je nezadovoljna. Najavljuju novih 120 milijuna dolara da se ‘ubijanje’ nastavi!

Gotovo nevjerojatne stvari nam se odvijaju pred nosom. Potpuni bolesnici i ubojice vladaju svijetom. Ne, ovo zaista nije ekstremno razmišljanje. Pored svih oblika kojima nas smrt bombardira u posljednje vrijeme, pa i rata kojem svjedočimo, pored svih ljudskih žrtava, mi ignoriramo da ogromna populacija u 21. stoljeću umire u utrobama majki doslovno pred našim očima. I to zbog toga jer su nas projektima manipulacije uvjerili da čovjek treba nestati s lica zemlje – i prije nego se rodi.

Izvanredna vijest: Panika u utrobi majki! Neka odzvanja svijetom! Jedan moćnik, pozemljar, u šaci drži milijune djece! Cijeli svijet (ili barem veći dio) šuti, ali mi ne!

Posljednje izvješće inicijative pod nazivom ‘Globalno planiranje obitelji’ (global Family Planning) 2020. pokazalo je da ‘depopuliranje’ svijeta ne ide baš onako kako su to predvidjeli. Ovu inicijativu vode Planned Parenthood i Marie Stopes International, dvije najveće ‘abortus’ korporacije u svijetu koje su u izvješću napisale da broj ubijenih neće biti dovoljan da se ispune predviđanja i ciljevi koje su si zacrtali sprovesti do 2020. godine, izvještava All Africa. Na to se javlja ‘spasitelj’ Bill Gates koji preko svoje zaklade najavljuje nevjerojatnih 120 milijuna dolara koje će uložiti u daljnje programe ove inicijative kako bi se ubijanje nastavilo, udvostručilo i kako bi do 2020. došli do zamišljene kvote. I to se događa pred očima čitavog svijeta! Billa Gatesa mediji uzvisuju a ljudi slave, iako je riječ o financijeru smrti, stravične smrti koja odnosi živote najmanjih. I to kao da nikome nije bitno! Kao da smo slijepi, programirani, potpuno ispranog mozga i ubijene čovječnosti?

Jasno da s ovakvom ignorancijom smrti u našemu društvu plodovi našeg svijeta ne mogu biti ništa drugačiji od smrti – upravo one koju sada u oči gledamo, samo nije jasno kada smo postali toliko okrutni prema onima koji se ne mogu braniti? Zastrašujuće količine novca uz pljesak i svu slavu ovoga svijeta prosljeđuju se onima koji bez trunke savjesti depopuliraju čovjeka po svojoj volji, a šutnja mnogih dokaz je da nije obolio samo pojedinac nego cijeli svijet. Jer samo bolestan um može pljeskati čovjeku koji je svoj život podredio glorifikacijij i promicanju najstrašnijeg oblika ubijanja, kao što je to učinio Gates, a samo duhovno propali planet može takvom čovjeku dodijeliti nagradu za mir, koju je dobio Gates. Jedino što nam sada ostaje je milost Božja, jer ako ćemo po zaslugama, malo je onih koji bi se spasili. Jer doći će dan kada ćemo čuti vriskove te djece koja sada trebaju našu pomoć u borbi protiv okupacije njihovih života! A onda, više neće biti opravdanja ni različitih svjetonazora – samo istina koja je za milijune najmlađih života stravična.

Zrinka Kasapić/dnevno.hr

Odgovori

Skip to content