Tko želi ćirilicu neka čuje o čovjeku kojeg pijani bradonje naživo kastriraju

Njima u čast valjda treba inzistirati na dvojezičnosti umjesto da Vukobar bude zona pijeteta, što bi u svakoj civiliziranoj drzavi bio

Povodom rasprave o dvojezičnim pločama u Vukovaru, ali i obljetnice pada Vukovara, na svom facebook profilu oglasio se dopredsjednik HHO-a Igor Peternel.

“Preporučam svima koji žele ćirilicu u Vukovaru da surfnu na stranice Hrvatska uživo ili kliknu na link u komentarima i poslusaju svjedočanstva preživjelih o mučenju i ubijanju u hangarima nekadašnjeg Veleprometa. Neka čuju malo o urlanju čovjeka kojeg naživo kastriraju dva kirurga s velikim bradama i litrom šljivovice u sebi. Njima u čast valjda treba inzistirati na dvojezičnosti umjesto da Vukobar bude zona pijeteta, što bi u svakoj civiliziranoj drzavi bio. Ili možda zato da bi veliki hrvatski salonski ljevičari i liberali mogli prodavati budalama svoju urbanost i “progresivne vrijednosti”. Možda i zato da bi preživjeli dobivali svakodnevni podsjetnik na to što su preživjeli, s kim i gdje trenutno žive. Svakako bi prije toga današnji prilog u emisiji Maje Sever uveo kao obavezan video materijal na satu povijesti svakog osnovnoškolca! I ponavljao bi ga svake godine….da bolje zapamte, kao sto je moja generacija u osnovnjku sve zapamtila o neprijateljskim ofenzivama, ali je tek devedesetih skužila da su heroji u svim tim ofenzivama bježali glavom bez obzira”, napisao je Peternel.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content