U Vukovaru umro Darko Paičić! Hoće li se Ostojić barem ispričati obitelji?

Kada je skidao ploču s agresorskim simbolom – skinuli su mu pola glave. Znamo dobro po čijoj naredbi… Nisu ga uspjeli ubiti ’91. pa su to učinili sada!, napisao je Bujanec

Velimir Bujanec na svome profilu na facebooku objavio je da je preminuo Darko Paičić, koji je pretrpio teške ozljede kada je skidao ploču s ćiriličnim natpisom u Vukovaru 2013. godine.

“UMRO JE DARKO PAIČIĆ! Ostoja Rankoviću osjećaš li se krivim?!

Noćas je u vukovarskoj bolnici preminuo branitelj Vukovara i dragovoljac Domovinskog rata – Darko Paičić. Umro je od posljedica brutalnog napada Ostojinog milicajca Saše Sabadoša, u prosincu 2013. Zloglasni Ostoja tada je rekao: “Kriva je rakija!” Baš me zanima što će sada reći?! Spava li mirno? Hoće li odgovarati? Hoće li se barem ispričati obitelji? Što će reći DORH? Zašto ubojice već nisu u Remetincu?!

Darko je branio naš Vukovar. Branio ga je od ćirilice 1991. kao ratnik, ali i 2013. godine kao član Stožera za obranu hrvatskog Vukovara… Kada je skidao ploču s agresorskim simbolom – skinuli su mu pola glave. Znamo dobro po čijoj naredbi… Nisu ga uspjeli ubiti ’91. pa su to učinili sada!

Posljednji ispraćaj ljudine Darka biti će u Vukovaru – u ponedjeljak, 23. studenog 2015. u 14:00 sati.

Obitelji Paičić, dragim prijateljima, suborcima, Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara i šogoru Ivanu – izražavam najiskreniju sućut.

HRVATSKI VITEZ DARKO PAIČIĆ – S NAMA JE!”, napisao je Velimir Bujanec.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content