ANITA MALENICA: Bože, Grmoja i profesor Podolnjak opet postaju miljenici medija

Politička analitičarka i ugledna televizijsku voditeljica Anita Malenica smatra da će izlaskom Domoljubne koalicije iz pregovora o tripartitnoj vladi Božo Petrov i ostatak Mosta opet postati miljenici SDP-u bliskih medija.

-Sada Božo i ekipa mogu odahnuti. Opet će biti miljenici medija. Više im nitko neće vaditi prljavo rublje. Veliki uspjeh – objašnjava Malenica u izjavi za Direktno.hr.

Osvrnula se i na činjenicu da je izborni uspjeh Mosta polučen na krilima SDP-ove predizborne cenzure medija uprene protiv Domoljubne koalicije, da bi se taj odnos nakon izbora iznenada promijenio.
-Louis Bromfield u knjizi “Kiše dolaze” kaže parafraziram:-Kada si dio kluba onda možeš ubijati,lagati,krasti pa i biti licemjer, a ipak ćeš bit uvaženi član zajednice. No ako se usudiš napustiti klub sve tvoje prednosti postaju mane – kaže Malenica.

Smatra da zahvaljujući najnovijem obratu na političkoj sceni – Božo postati “Blaženik” a Grmoja više neće biti “nasilnik i klerofašist niti će biti iz Markićkine torbe”.
-Dok su mediji skloni SDP-u mislili da će Božo sa HDZ-om čerečili su njega i ostale iz Mosta a sada ce Božo postati “Blaženik” a Grmoja više neće biti “nasilnik i klerofašist niti će biti iz Markićkine torbe”. Sigurna sam da će i profesor Podolnjak biti “manje sumnjiv” Milanoviću jer je promijenio prezime. Ovo će biti početak jednoga divnoga i iskrenoga braka iz interesa. Lijepo im na tome čestitam – zaključila je Malenica.

R.H./hrsvijet.net

Odgovori

Skip to content