Božićni dar hrvatskom narodu

Kako sam dao naslutiti u svom članku „Bolje časno umrijeti, nego nečasno živjeti“ i dogodilo se! Dogodio se „dim“ iznad Pantovčaka!

Umjesto „bijelog dima“ Vatikana jučer sam vidio crven-bijelo-plavi dim iznad Pantovčaka, barjak naše drage Domovine, koji nam je lepršavo poručio: IMAMO HRVATSKU, IMAMO MANDATARA!

Hrvatski barjak vije se na obadva Hrvatska strateška brda koja garantiraju opstojnost naše Hrvatske, a već jučer bili smo svjedoci jednog iskrenog zajedništva dvije institucije, zajedništva koje nismo vidjeli u zadnjih petnaest godina. Svoj ushit, uzbuđenje i pozitivnu tremu nije uspjela sakriti ni Predsjednica ni novi Premijer Hrvatske, a to nam zapravo govori kakva se politička drama odigravala iza kulisa „kmerskog vilajeta“.

Ovo je dramatičan trenutak Hrvatske povijesti koji je iznjedrio četiri podjednako velika imena zaslužna za ovu epsku hrvatsku pobjedu. Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, Tomislav Karamako, Božo Petrov i Tihomir Orešković, apsolutno podjednako su zaslužni što ćemo nakon 15 godina dočekati Božić dostojan svakog čovjeka dobre volje.

Dobili smo premijera koji bolje govori engleski od Zorana Milanovića i to na onom nivou koji će Hrvatskoj donjeti blagotvorne koristi. Engleski jezik gospodina Oreškovića stotinu puta je bolji od Milanovićevog engleskog, ali i Brozovog hrvatskog, jer Orešković govori engleskim jezikom koji razumiju svi dobronamjerni partneri Hrvatske u europskoj i svjetskoj zajednici. Taj jezik gospodina Oreškovića razumiju i svi potencijalni gospodarstvenici diljem svijeta, svi oni ulagači koji su željeli i žele doći u Hrvatsku, taj jezik razumiju bankari, kreditori, burzovni radnici i „rejting agencije“. Razumiju ga i svjetski vojni geostratezi koji Hrvatsku u ovim globalnim previranjima ponovo žele vidjeti kao „antemurale christanitatis“- „predziđe kršćanstva“.

Taj isti engleski jezik govori i predsjednica Republike – bolje od Milanovića! To je već dokazala bezbroj puta. Jezik predsjednice i novog Premijera potpuno su u suglasju s nacionalnim interesima Hrvatske.

Hrvatski jezik novog premijera, kojega su najprije grubo , đonom, na društvenim mrežama ismijali kumrovački političari, da bi ga odmah zatim napali medijski slugani „crvenih kmera“, zapravo je jako dobar i razumljiv za sve domoljube Hrvatske. Orešković je napadnut zapravo zato, jer njegov jezik ne razumiju polaznici kumrovačke škole i oni na beogradskom pašaluku, jer on ne govori ni jezikom Jace Kosor, Vesne Pusić i Zorana Milanovića ni jezikom njegovih petokolonaških slugana, za koje će „Sava prije poteći uzvodno nego što ćemo imati Hrvatsku“!

Predsjednica i premijer odedit će novu paradigmu hrvatske vanjske politiku u punom domoljubnom suglasju, otvarajući jedno drugom prostor za gospodarsku diplomaciju na temelju strateških nacionalnih interesa! To je „Tim“ snova, „Tim“ kojega smo sa strepnjom čekali. Jedno brdo bez drugog ne bi imalo nikakvog smisla, ostali bi u kaljuži balkanske provincije. Zar smo mogli dobiti bolji poklon za Božić?

Sile zla ne miruju i ne će mirovati. Gordan Maras je poručio Karamarku i Petrovu na JY N1 TV-u: „Bože zapamti, oteto prokleto“! Nevjerojatno je da se ovaj plašitelj hrvatskog naroda sa specijalnim komunističkim zadatkom uništavanja malog poduzetništva sjetio Boga u ovom hudom času. Ali obično se svi grješnici kad tad sjete Boga, no kod Marasa se dogodilo čudno obraćenje. Naime, on nije primijetio da mu je Bog već uslišio molbu, da je Bog već odredio da „oteto mora biti prokleto.“ Milanović je političkim nasiljem OTEO Božu Petrova, a Bog je komuniste kaznio i vratio Petrova u prirodnu sredinu Domoljubne koalicije. „Oteto-prokleto“ pokazalo se kao najgrujblji poraz SKH-SDP- a u povijesti. Ali tu nije kraj!? Tek slijedi ona židovska kletva koju sam također predvidio: „Dao ti Bog da imaš pa da ne imaš“! Izgubit će vlast, novac, moć, a dao Bog da pravedno izgube i slobodu, oni koji to zaslužuju.

Maras je zapravo zazivanjem prokletstva nad Karamarkom i Petrovom postao vlasnik pogrebnog poduzeća, Josipovićeve „Posmrtne pripomoći“, a njegov lik i djelo neodoljivo podsjećaju na vlasnike pogrebnih poduzeća u kaubojskim filmovima. To su oni podbuhli, bljedunjavi, bezlični likovi koji jedva čekaju kraj dvoboja kod „OK korala“! Danas sahranjuje svoju Partiju SKH-SDP, nadam se zauvijek!?

Drugovi moji, „crveni kmeri“: „Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada“!

Kazimir Mikašek-Kazo/hrsvijet.net

Odgovori

Skip to content