Glasnogovornik Mosta odgovorio na uvrede i iznio teške optužbe na račun HNS-a

Grmoja odgovorio Kolmanu na uvrede i iznio teške optužbe na račun HNS-a – Vjerujem kako je to posljedica nervoze koja je zahvatila cijeli HNS, očito su ta klijentelistička stranka i privatni interesi njenih istaknutih članova kamen spoticanja

Glasnogovornik Most Nikola Grmoja priopćenjem je odgovorio na Facebook status HNS-ova glasnogovornika Igora Kolmana, a koji je nastao kao komentar na raniju polemiku na relaciji Grmoja-Pusić.

”Gospodin Igor Kolman nažalost koristi rječnik koji je potpuno neprimjeren javnoj komunikaciji. Takvim niskim napadima govori samo o sebi. Vjerujem kako je to posljedica nervoze koja je zahvatila cijeli HNS, očito su ta klijentelistička stranka i privatni interesi njenih istaknutih članova kamen spoticanja koji sprječava koaliciju Hrvatska raste da se pridruži reformskoj Vladi koju predlaže Most nezavisnih lista”, poručio je Grmoja.

Podsjetimo, Kolman je u svom statusu napisao:”Drago mi je da je ovaj sitni šovinista i politički nasilnik sa školskog igrališta, koji je ispao iz torbe Željke Markić i bog te pitaj koga još, prepoznao HNS kao glavni problem u ostvarivanju njihove klerikalno-policijske političke platforme. Koji put oni koji te ne vole puno više govore o tebi od onih koji te vole”.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content