KAJIN O KUPOVANJU GLASOVA JAMSTVIMA VLADE: To je dno dna!

Kajin o Petrini: Kupovanje glasova jamstvima Vlade je posao za Cvitana – To je dno dna hrvatskog parlamentarizma. To se nije dogodilo zadnjih 25 god. 200 mil kn za Zagreb i 10 milijuna kn za Primošten.

Na naš članak o prelasku Stipe Petrine na ‘tamnu stranu’ za SDP-ovo odobrenje 10 milijuna kuna kredita, oglasio se i ID-ov Damir Kajin rekavši da sve upućuje na ‘besprizornu trgovinu’.

“Volio bih da ljevica sastavi Vladu, ali ako se parlamentarna većina kupuje državnim jamstvima, onda je to posao za Cvitana i Bajića. To je dno dna hrvatskog parlamentarizma. To se nije dogodilo zadnjih 25 god. 200 mil kn za Zagreb i 10 milijuna kn za Primošten. Ne moraju značiti puno, ali sve upućuje na besprizornu trgovinu. Da to 3 dana pred sastanak s Predsjednicom učini netko sa desnice, svi mediji, sve nacionalne televizije, sve novine pozvale bi narod na prosvjed. Gospodo iz Banskih dvora, ne igrajte se sa demokracijom. Nitko nije pod svoje stavio medije kao IDS i SDP, nitko nije češće kontrolirao DORH i pravosuđe od njih i zato stanite na loptu. Da li se to čini da ne bi netko njih otvarao? Koja je to demokracija kada sjednica Vlade traje 4 minute. To je za********* Damir Kajin – ID – Istarski demokrati”, napisao je u komentaru Kajin.

get_img

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content