POGLEDAJTE NEVJEROJATNO IŽIVLJAVANJE MISLAVA BAGE: Čini se da mu je Petrov naglo postao smrtni neprijatelj!

Praktički ste bianco danas predali potpise zajedno s Tomislavom Karamarkom, bez pregovora, bez potpisa Karamarka na sporazumu kojeg je potpisao Zoran Milanović. Zašto i kako?

Ne mi nismo dali bianco potpise, mi smo pokazali predsjednici da imamo parlamentarnu većinu s kojom možemo jamčiti, ukoliko se dogovorimo, za potencijalnog manadatara u roku 24 sata.

Tri dana ste pregovarali s koalicijom Hrvatska raste, a danas ste otrčali s 15 potpisa, bez pregovora s Domoljubnom koalicijom predsjednici i sklapate parlamentarnu većinu, a da Tomislav Karamarko nije potpisao vaše uvjete zbog kojih je prija dva dana otišao od ovog stola.

Da krenemo unazad. Gospodin Karamarko je poslalo jučer priopćenje u kojem se slaže sa stručnom reformskom vladom i nestranačkim mandatarom, no s čime se ne slažu jest tripartitna vlada, a ona je propala s obzirom na ono što su napravili predstavnici koalicje Hrvatska raste u zadnjih 48 sati. Ja nisam nigdje potrčao, neki drugi ljudi su izigrali povjerenje i principe, donijeli smo odluku da se s takvom stranom neće dalje surađivati, a nakon toga je uslijedila moguća suradnja s Domoljubnom koalicijom.

Cijeli članak s video prilogom pogledajte ovdje.

Odgovori

Skip to content