BISKUP VLADO KOŠIĆ: Nenormalno je to što čine dr. Hasanbegoviću!

Dragi prijatelji, ne javljam se često na fb, ali ovo moram reći: samo slijepi ne vide kako nas maltretiraju elektronski mediji, kako državni tako i privatni, napisao je biskup Vlado Košić na svom facebook profilu.

Višnja Starešina napisala je u zanimljivom članku o propasti zapadne civilizacije kako se naši nacionalni mediji prema novoj vladi i prema predsjednici odnose kao prema okupacijskoj vlasti, pitajući ih kad će se već jednom prestati tako ponašati.

Meni je to toliko ogavno da u zadnje vrijeme niti ne gledam dnevnike udarnih informativnih emisija na HRT-u, Novoj i RTL-u, a i Mreža se pridružila toj hajki. Pogledajte što samo čine dr. Hasanbegoviću, nenormalno! Zato vas pozivam da u što većem broju potpišete peticiju za smjenom vodećih ljudi na HRT-u čime bi se otškrinula vrata demokratičnosti. Peticiju ćete naći na portalu Stožera za obranu hrvatskog grada Vukovara. Malo po malo stvari se mijenjaju, no stare su strukture veoma žilave. Ne smijemo odustati u borbi za slobodu i dobro našega naroda. Bog vas sve blagoslovio!

Odgovori

Skip to content