GOSPINA PORUKA U MEĐUGORJU: Moje Bezgrješno srce krvari

Gospina poruka u Međugorju preko vidjelice Marije Pavlović-Lunetti 25. travnja 2016.

„Draga djeco! Moje Bezgrješno srce krvari gledajući vas u grijehu i grješnim običajima. Pozivam vas, vratite se Bogu i molitvi da vam bude dobro na zemlji. Bog vas preko mene zove da vaša srca budu nada i radost za sve one koji su daleko. Neka vam moj poziv bude melem za dušu i srce da biste slavili Boga Stvoritelja koji vas ljubi i poziva za vječnost. Dječice, život je kratak, iskoristite ovo vrijeme da činite dobro. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Uskoro počinje mjesec svibanj koji je na poseban način posvećen Blaženoj Djevici Mariji. Zato smo svi pozvani da se u svibnju što više uključimo u večernji molitveni program, molitvu krunice i svetu misu da bismo zahvalili Mariji za sve udijeljene milosti.

I kroz mjesec svibanj satnica molitvenog programa u Međugorju ostaje ista. Večernji molitveni program počinje u 17 sati molitvom krunice, u 18 sati je sveta misa, a nakon mise slijedi uobičajeni molitveni raspored ovisno o danu u tjednu. Klanjanje je utorkom i subotom u 21 sat, te četvrtkom nakon večernje svete mise.

Molitva na Križevcu petkom i na Podbrdu nedjeljom je u 14 sati. Početkom svibnja u Međugorju će se održati i 4. međunarodni duhovni seminar za liječnike i medicinsko osoblje.

MISIJA / MEDJUGORJE.HR

Odgovori

Skip to content