OSTOJIĆ TUŽI BUJANCA: Ostoji Rankoviću neću se ispričati niti mrtav!

Na osječkom Općinskom sudu u petak je odgođen početak glavne rasprave u privatnoj tužbi Ranka Ostojića protiv Velimira Bujanca, urednika i voditelja emisije Bujica. Tim se povodom oglasio Velimir Bujanec koji za današnje ročište, kako kaže, nije znao.

Kako Ostojić navodi, Bujanca je tužio zbog niza uvreda i kleveta, izrečenih u emisiji emitiranoj 25. studenog prošle godine na Osječkoj televiziji. Bujanec tvrdi kako za ovo ročište nije niti znao. Bujančev odgovor donosimo u cijelosti.

“04. srpnja svakako ću se pojaviti na sudu u Osijeku, na ročištu protiv Ostoje Rankovića. Pojavio bih se i danas da sam znao za suđenje. O zloglasnom Ostoji u Bujici smo objavljivali samo istinu i ne bih mu se ispričao ni mrtav. Posebno ne zbog vukovarskog mučenika Darka Pajičića čiju su smrt skrivili njegovi milicajci, a koju je Ostoja pokušao prvo relativizirati sramotnom izjavom “Kriva je rakija,” a potom i zataškati. Ostoja, vidimo se na sudu, jedva čekam – ti si mene tužio, a ja ću tebe pobijediti istinom”, napisao je Velimir Bujanec, urednik Bujice, na svom facebook profilu.

Izvor: ovdje

 

Odgovori

Skip to content