UDBA i najavljeni KaOS

Jugoslavije je bila tragi-komična zemlja “Prvog cinkaroša svih naših naroda i narodnosti”! Josip Broz Tito, najveći neradnik među bravarima i najveći bravar među neradnicima, kao Staljinov potrčko, bio je deminutiv (umanjenica) najvećeg luđaka među crvenim fašistima, no učio je od najboljeg.

Jugoslavija je tako postala šizofrena seljačko-radnička fantazija seljačića sa Sutle, koji je horor iz moskovskog hotela LUX, gdje su se kalili svi najveći komunistički izdajnici i ubojice, jednostavno prenio u blatnjavu mahalu stoljećima znanu kao Dar al Jihad (Vrata Svetog rata), a koja se, posve neopravdano, danas zove Beograd (u smislu Kameni grad) – a trebala bi Lažigrad.

Srbi nikad nisu voljeli Broza jer je bio veći lažljivac i prevarant od svih njih zajedno! No, upravo zbog srodnosti seljačkih duša “najvećeg sina svih naših naroda i narodnosti”, te lažnog “nebeskog naroda”, došlo je do simbioze “krvi i tla” (što bi naš narod rekao: “Blut und Boden”). Mali problem u cijeloj konstrukciji Jugoslavije bio je taj što su Hrvati trebali dati “krv i zemlju” za sretan brak Broza i Srbije, te “nesvrstane fantazije” vižlastog Jožeka.

Jedina svrha OZNA-e, KOS-a i UDB-e bio je KAOS! Naime, Tito je odlučio (uz malu pomoć Engleza!) sagraditi svoju partizansko-četničku Jugoslaviju na krvi Hrvata, na uništenju i pljački onog tankog građanskog sloja iz Karađorđevićeve Jugoslavije i na mitovima o Velikoj Jugoslaviji – koja je zapravo bila najbolja forma Velike Srbije, te najlakši način da Prvi Bravar bere mandarine na Brijunima i tamo prima kolege, ljudoždere i sveždere, iz cijelog svijeta.

Uništivši hrvatsko građanstvo (jedino koje je postojalo u Jugoslaviji!) streljanjem i pljačkom, još je malo natovario teško breme Jasenovca preostalim Hrvatima – Brozu je trebalo, zbog dobivanja čim veće reparacije od Njemačke besmislen broj od 1.700.000 mrtvih, pa mu je bilo najjednostavnije sve to potrpat pod Jasenovac, iako je od milijun ljudi koji idu pod demografske gubitke Jugoslavije, vjerojatno do 500.000 likvidirano od početka 1945. do kraja 1949.! Krvava matematika podmuklog diktatora bila je bazirana na ruskim radnim zadacima koje su mu pripremili prekaljeni luđaci Trocki , Staljin i Berija.

Broza Srbi nisu brinuli, jer je bio veći lažljivac i brži cinkaroš od njih! Poznavao je njihovu dušu – svoju je ionako prodao Vragu koji mu se ukazao 1934. u liku Irine Aleksander, zgodne i inteligentne zagrebačke Ruskinje, šefice Kominterne, koja mu je omogućila prvi korak ka vlasti – pa se cijeli život držao one Sun-tzuove: “Drži prijatelje blizu, a neprijatelje još bliže”. Tako je Broz u blatnjavoj mahali Dar al Jihad uspostavio svoju Veliku Yugo-Srbiju i time osigurao svoj grob od srpskog zabijanja glogovog kolca.

Da bi mogao ispijati na miru najbolji škotski whiskey na svijetu, koji mu je donosio Fitzroy MacLean, morao je žrtvovati svoju dušu, hrvatska tijela i hrvatsku državnost i dati Srbima partiju, vojsku i policiju. Problem je s Vragom, što on uvijek dođe po svoje, tako da je Prvi bravar svih naših naroda i narodnosti sahranjen u “mermernoj bašči” u Dar al Jihadu, ostao bez zemlje zbog koje je prodao (prvi put!) svoju dušu 1934. ruskoj agentici Irini Aleksander u Zagrebu. Trgovina se pokazala vrlo loša za sve – pa i za Broza.

Recmo da je Vrag, u ovom slučaju u liku Irine Aleksander, daleko nadživio svog šegrta, te da je gospođa sklona svim kapitalističkim porocima, umrla u stotoj (ili stodrugoj) godini 2002. u Ženevi! Pretpostavljam da je umrla sa smješkom kojim je uspijevala uvijek sve dobiti koristeći globalni crveni fašizam za dobrobit svog krhog, ali dobro oblikovanog tijela i podjednako dobro oblikovanog bankovnog računa.

Slabo informirani udbaši i kosovci drže se one udbaške: “I poslije Prvog Bravara drugi bravari”, te na sve načine pokušavaju, disanjem usta na usta, oživjeti posve mrtvu Jugoslaviju kao Veliku Srbiju. Pri tome zaboravljaju da su ih sve krivo učili, naime: 1. Titina JNA bila je jednako bezvezna i nesposobna kao i vojska Kraljevine Jugoslavije; 2. Cinkaroš ne znači biti tajni agent; 3. Koliko god bili duboki, svi grobovi su preplitki; 3. Svaka Velika Srbija mora završiti kao Dar al Jihad; 4. Svaki hrvatski komunist iz Srpske demokratske partije Zorana Milanovića, tek je malo uredniji četnik…

Jedini kaos u Hrvatskoj je medijski “haos” slabo informiranih udbaša i kosovaca.

F. Perić/hrsvijet.net

Odgovori

Skip to content