Hasanbegović intenzivno razmišlja o kandidaturi za predsjednika HDZ-a

Tehnički ministar nije bio dostupan na telefon danas, pa smo kontaktirali njemu bliske osobe da bi potvrdili informaciju o mogućoj kandidaturi, donosi portal direktno.hr.

Iz nekoliko izvora, ljudi bliskih tehničkom ministru Zlatku Hasanbegoviću, direktno.hr doznaje kako on intenzivno razmišlja o kandidaturi za predsjednika HDZ-a.

“Sada kad su poznati okviri i datum unutarstranačkih izbora, Hasanbegović je počeo razmišljati o svim opcijama, pa i toj da se kandidira za mjesto predsjednika HDZ-a”, otkrila je za direktno.hr osoba bliska Hasanbegoviću, koja je danas poslijepodne razgovarala s njim po tom pitanju.

Tehnički ministar nije bio dostupan na telefon danas, pa smo kontaktirali još jednu njemu blisku osobu da bi potvrdili informaciju o mogućoj kandidaturi.

“Trenutačno on traži opciju koja bi bila najbolja za Hrvatsku u bliskoj budućnosti i intenzivno razmišlja o tome koliko bi i njegova kandidatura mogla doprinijeti boljitku države, ali i HDZ-a”, kazao nam je predvečer drugi insider, vrlo blizak Zlatku Hasanbegoviću, tehničkom ministru kulture, piše direktno.hr.

Odgovori

Skip to content