Novinarskim krugovima proširile se informacije o uhićenju Karamarka?!

S tim u vezi treba gledati, kažu insideri, i izjavu Tomislava Karamarka na današnjoj pressici u kojoj govori o tome da bi djelatnici SOA-e trebali profesionalno obavljati svoj posao

Još tijekom vikenda pojavile su se informacije o mogućem uhićenju potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka, a danas su se proširile i u novinarskim krugovima.

Službene potvrde za to nema, no ne može je ni biti. Kontaktirali smo nekoliko insidera kako bismo provjerili te informacije, no svi zasad barataju istom nepotvrđenom informacijom.

U tom kontekstu insideri spominju da je i otkazan put Predsjednice RH u Litvu, ali i da je novi šef SOA-e zbog toga u prošli četvrtak hitno pozvao Tihomira Oreškovića na sastanak, baš u vrijeme kad se Vlada trebala sastati.

Također, nitko nema ni približnu informaciju o tome zašto bi Karamarko bio uhićen, tako da je vrlo moguće, ocjenjuju insideri, kako je riječ o još jednoj operaciji obavještajnog podzemlja.

Iz krugova bliskih Oreškoviću potvrđena je priča o alarmantnom sastanku sa djelatnicima SOA-e, a također ocjenjuju da je vrlo neobična pojava da premijer ide “na noge” nekome iz tajnih službi. Trebalo bi biti obratno.

S tim u vezi treba gledati, kažu insideri, i izjavu Tomislava Karamarka na današnjoj pressici u kojoj govori o tome da bi djelatnici SOA-e trebali profesionalno obavljati svoj posao i ne upuštati se u političke igre. Tu se Karamarko zaustavio…

Dodatnu sumnju u obavještajno-političku urotu budi i današnji “privatni sastanak” Bože Petrova i Oreškovića – u premijerovom stanu.

Izvor: direktno.hr

1 comment

  1. mario

    Bože moj, pa je li ovo moguće, zar je 16.000 poginulo da bi danas 26 godina od demokracije imali u Hrvatskoj udbokraciju od mesića do orepića?? Bando, srami se!!!
    Kad je najveća mj.plaća u RH 560.000 Kn, a naše prošle vlade saniraju s 11 mlrd, banke koje su prodali strancima sve zajedno za 1,2 mlrd, a kosovac Pejnović pronevjerio 16,6 mlrd i nikome ništa, jasno je da udbaši i četnici neće tako lako pustit Hrvatsku Hrvatima. Branitelji di ste? Ako su oni navodno digli na noge 40.000 za Jokića onda …Još Hrvatska ni propala!!!

Odgovori

Skip to content