PISMO GLAVNOG TAJNIKA HRVATSKOG SVJETSKOG KONGRESA KARAMARKU: Gospodine Karamarko, trebate odstupiti!

Vinko Sabljo, glavni tajnik Hrvatskog svjetskog kongresa i član HDZ-a uputio je pismo Tomislavu Karamarku u kojem predsjednika HDZ-a i prvog potpredsjednika Vlade pita zašto ne odstupi s dužnosti.

Pismo prenosimo u cijelosti:

“Poštovani gospodine Karamarko,
često ste znali reći da slijedite pokojnog Predsjednika dr. Franju Tuđmana, kako na riječima tako i na djelu. Znali ste citiratI ‘Za Hrvatsku sve, Hrvatsku ni zašto’, zbog čega se toga ne držite? Ako bi odstupili, kao što svi iskreni domoljubi od Vas očekuju, s političkih funkcija koje za sada imate, potvrdili bi da ste dostojni gore navedenog citata.

S dužnim poštovanjem očekujem da će razum i ljubav za Domovinu i HDZ kod Vas prevladati.

Vinko Sabljo,
Glavni tajnik Hrvatskog svjetskog kongresa
Član HDZ-a”

2 comments

  1. Niko

    Zaista sramotna reakcija Vinka Sablje, tajnika tzv. Hrvatskog Svjetskog Kongresa. Svih ovih godina mi je bio sumnjiv taj naziv “hrvatski” i “svjetski”. Vrijeme i nastanak ove udruge uvijek mi je bio sumnjiv, prije svega jer u tom vremenu takva udruga nije bila potrebna, a drugo – uvjeren sam da je udruga stvorena radi vlastitog probitka i afirmacije njezinog osnivača.
    Vinkov potez nije niti hrvatski niti etičan. Ako je Vinko morao to napraviti, imao je kao član HDZ-a bolje i diskretnije kanale za plasiraje svog mišljenja gosp. Karamarku. Citate koje je Vinko upotrijebio, zloupotrijebljeni su. Gosp. Karamarko nije problem, nego je problem “svjetska” oliti “međunarodna” uspostava svoje pete kolone u sjedištu vlasti u Hrvatskoj. Jasno bi trebalo biti Vinku i ostaloj bagri da su Karamarko, Hasanbegović, i svi oni koji ih podržavaju, trn u oku domaće komunističke mafije i “međunarodnih” svjetskih sotonskih mafijaša, koji upravljaju svim zlima (a posebno današnjeg!) svijeta. Božo Petrov, MOST i Orešković, pa i predsjednica Kolinda – nažalost, su učinili izgleda sve kako bi došlo do današnje situacije.
    Najveća pogreška ove vlade jest što nije provedena fundamentalna reorganizacija (nužna “čistka”) HRT-a, koja svakodnevno nastavlja djelovati protiv Hrvatske, širiti laži, skrivati prave i istinske informacije, te zavoditi naivno stanovništvo. Javna televizija nije neovisna, niti smije biti, nego mora djelovati u interesu onih kojima služu – narodu, pa prema tome i vladi koja predstavlja narod. Javna televizija nije privatna profitabilna prćija, nego odgovorni, ponavljam – odgovorni, servis naciji. Poslije lustracije HRT-a, trebala je uslijediti istinska LUSTRACIJA svih javnih službi, posebno politike. Na taj način bi se konačno sav ovaj komunistički šljam skinuo sa narodne grbače. Svjetski đavoli to bi odmah osudili. No, oni koji rade za istinu i dobrobit bližnjega, ne smiju pod pritiskom surađivati sa sotonom. Isus nam je primjer. Hrvatske neće biti ako se LUSTRACIJA ne provede. Dakle, lustracija ili Hrvatska; drugog izbora neće biti. Lustracija ne znači samo “izopćenje” komunističkih natruha iz nacionalnih službi, nego znači reviziju povijesti Hrvatske, objavu svih komunističkih zločina, osuda odgovornih i pravedna kaznena odgovornost onih koji su još živi; pronalazak svih stratišta i grobišta koje komunistička zločinačka ruka izvede nad hrvatskim narodom, dostojan pokop i identifikaciju svih mogućih, uspostavu nacionalnih memorijala stradanja i dana nacionalnog pijeteta stradalih; obavezno školsko gradivo s obzirom na stradanja naroda za vrijeme komunističke satrapije, te izučavanje izvora (divide et impera) na kojima su komunizam i ostale sotonističke ideologije i filozofije temeljile i temelje i danas. Lustracija bi značila prekid sa svjetskim sotonizmom, pod raznim oblicima i u raznim odorama (globalizacija, pedofilija, feminizam, pro-choice abortus, cjepiva; namjerno dodani otrovi u hrani, vodi i medikamentima svih vrsta; zeleni i crni okolišni vragovi, EU, NATO, Financijska svjetska sotonistička bankarska mafija i njihovih milijun raznih podružnica svih boja i vrsta, Globalno zatopljenje zavjera, tisuće drugih zavjera i prevara, farmaceutska zločinačka vrsta, depopulacijske sotonističke “nevladine” udruge, Agenda 21 i Agenda 2030, Codex Alimentarius itd, itd), i povratak na Isusov jednostavni i potpuni nauk sadržan u jednoj/dvije rečenice: “Ljubi Boga iznad svega, a bližnjega kao samoga sebe”. Isus reče također da je On jedin Istina, Put i Život. Nitko i ništa drugo nam ne treba za dobar život i spasenje duše. Ako ove dvije zapovjedti ispunimo, sve će ostalo pasti na svoje mjesto (neće biti ratova, pokolja, otimačina, silovanja, gladnih i siromašnih, bogataša, uzvišenih i preuzvišenih, veličanstvenih i prezrenih, malih i velikih, moćnih i izrabljivanih, oholih i quasiponiznih … bit će raj zemaljski, onakav kakvog Bog zamisli, ali Lucifer iznakazi.
    Zato, Karamarko, kao kapetan broda, ne bi trebao odstupiti i napuštati brod, nego se boriti do same pobjede ili porazi. Ovdje se ne radi samo o Karamarku, nege se radi o sljedbenicima i učenicima komunističke vladavine smrti i nasilja, koji bi sjekli najprije one najvažnije i za sebe najopasnije, sve do punog ustoličenja vraga u Hrvatskom saboru i potpunog uništenja Hrvatske. Svaki narod ima onakvu vladu kakvu sam zasluži! Jao tebi, Hrvatska, ako nastaviš spavati u smrtnom snu. Ako prokockaš ovu šansu, Bog ti se više neće smilovati, jer to ne zavređuješ.

  2. Nezavisni

    Ne bi se trebali kroz medije javljati pojedinci sa svojim misljenjima, pogotovo jer nemaju sve cinjenice o ovom slucaju, a radi se o clanu HDZ-a, koji je trebao djelovati kroz stranku. Tko zna ociji rog on puse.

Odgovori

Skip to content