REFORMA IDE DALJE: Šustar ima zamjenu za Jokića

KURIKULARNA REFORMA: Sad ulaze novi ljudi, uskoro ćete saznati njihova imena. Iako smo tehnička Vlada imamo ovlasti za ta imenovanja, poručio je ministar Šustar

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar komentirao je u ponedjeljak tko će biti na čelu nove radne skupine kurikularne reforme s obzirom da je prošli tjedan razriješio Borisa Jokića.

– Uskoro će biti rješenje. Ono što je ključno, reforma se nastavlja. Ekspertna radna skupina na čelu sa Jokićem je izvanredno radila svoj posao, međutim normalno je da se u takvim procesima javljaju neslaganja. Sad ulaze novi ljudi, uskoro ćete saznati njihova imena – rekao je.

‘Tehnička Vlada ima ovlasti za ta imenovanja’

Šustar je napomenuo kako su ta imenovanja u ovlastima tehničke Vlade.

– Taj argument je postavljen i utvrđeno je nedvojbeno da, bez obzira što se radi o tehničkoj Vladi, da se smije donositi takva odluka. Ovo je zajednički projekt i novi ljudi trebaju imati novu šansu. Ja još jednom pozivam ekspertnu radnu skupinu da se uključi u javnu raspravu, da pomognu jer to je hrvatski projekt, a ne projekt Borisa Jokića ili Predraga Šustara – rekao je ministar.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content