ZABRANIMO SDP: SDP treba proskribirati kao subverzivnu organizaciju

Jutros me ugodno iznenadila nova fb stranica “Zabranimo SDP”. Da je Hrvatska normala država, pa makar i bila samo uru dugačka i uru široka, s granicama po JUS-u, da je samo hrvatska kako je zamišljena, kako ju je sanjao svaki onaj tko se za njeno ostvarenje žrtvovao, ona Račanova i ova Milanovićeva partija bi morala biti zabranjena kao subverzivna antidržavna organiziacija, koja svojom doktrinom i svojom praksom zastupa ideju da Hrvatska kao samostalna država nema pravo postojati, osim kao bivša jugoslavenska republika.

Sve što rade, rade na štetu Hrvatske, osim što to nisu eksplicitno izjavili, nego u šifri, koristeći pojam antifašizma, koji je bio aktualan u prvoj polovini prošlog stoljeća a oni ga oživili, jer u sadašnjosti nemaju baš ništa što bi moglo opravdati njihovo postojanje, pa iz naftalina vuku ono što su drugi davno strpali u povijest.

Ono što su Hrvati u Jugoslavenskom odboru radili prije uspostave kraljevine Jugoslavije i ono što je KPH radila prije uspostave komunistčke Jugoslavije, to SDP radi danas u Hrvatskoj.

SDP u svom imenu ne spominje Hrvatsku, pa je jedina istina o njemu, u onome čega nema, jer nije ni socijal-demokratski, nego isključivo jugoslavenska, titoistička partija. Čak i ona Bakarićeva partija, ako već nije bila “hrvatska partija”, bila je je “partija Hrvatske”, a ovi su i to izbrisali, jer im i spomen hrvatskog imena toliko smeta da bi najradije da ga nikad nisu ni čuli.

Oni dakle nisu ni nasljednik KPH, nego KPJ, da isprave jugoslavenske nedostatke, što nisu zabranili nacionalna imena ni jezike, i sve pretvorili u gulaš istog izgleda, mirisa i okusa.

Ovo što SDP po svom djelovanju pokazuje, krši hrvatski ustav po svim točkama osim one s AVNOJ-em, odnosno ZAVNOH-om u preambuli.

Ali, nije zločin SDP-a samo u tome što zastupa, nego što uopće postoji kao takav, jer radi njega Hrvatska danas prestavlja jedinu državu zapadne demokracije koja nema svoju nacionalnu ljevicu, nego jugoslavensku, titoističku i antihrvatsku.

Ako u Hrvatskoj ima iskrenih socijal-demokrata koji vole svoju domovinu, oni bi morali biti puni gnjeva, jer su im ideološki prostor okupirali jugoslaveni i zloupotrijebili socijal-demokratsko ime kako bi pravdali neke od najvećih zločina u prošlom stoljeću i osuđivali kao fašističko, sve čemu je i svakoga kome je, samostalna i neovisna hrvatska država osnova nacionalnog opstanka.

Partizani koji su se borili za uspostavu Jugoslavije njima su jedina vojska koju priznaju i niti jedna hrvatska, od Kneza Domagoja i njegovih strijelaca do branitelja u Domovinskom ratu, kojega oni često krste građanskim i zločinačkim. Groteskni pokolji koji su počinjeni u procesu formiranja Jugoslavije, za njih su opravdani s malim propustom što su ih zaboravili makar i onako proforma suditi. Za njih u hrvatskim njedrima živi ustaška guja. Njihovi nadnevci su Dan mladosti u Kumrovcu, izmišljeni partizansku ustanak u Brezovici i stvarni četnički ustanak u Srbu.

Za to stanje, da danas u Hrvatskoj ne postoji hrvatska ljevica, iako u svim drugim država postoji, povijesnu odgovornost snose svi nosioci sdpeovske “ljevice” u Hrvatskoj a najviše njeni glavni lideri i ideolozi, od Račana do Milanovića, uključujući i predsjednike Mesića i Josipovića i druge lidere niže po ljestvici, poput Pusićke, Stazića i ostalih.

Dio odgovornosti snose i oni drugi koji su omogućili ovakvo stanje, gdje je demokratsko nadmetanje između lijevih i desnih političkih protivnika hrvatske denominacije, zamijenjeno legaliziranom borbom između međusobnih neprijatelja jugoslavenske i antijugosalvenske orijentacije, dok hrvatska na očigled svih propada, a narod se, izgubivši svaku vjeru u bolju budućnost, u redovima iz Hrvatske iseljava.

Takva antinarodna i antidržavna stranka, nosilac ideologije u čije se “antifašističko” ime harangira protiv Hrvatske lokalno i na međunarodnom planu, u svakoj normalnoj državi bi bila proskribirana kao subverzivna.

Zato ZABRANIMO SDP!!!!

Dinko Dedić

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content