ISPRIKA MARIJANI PETIR zbog članka koji smo prenijeli na našem portalu

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir reagirala je na objavu članka „Beljak i Petir vode HSS u koaliciju s SDP-om i HNS-om?!“ na našem portalu. Uredništvo portala Hrvatske udruge Benedikt iskreno se ispričava Marijani Petir zbog prenošenja navedenog članka, a njenu reakciju objavljujemo u cijelosti.

Poštovani gospodine Popović,

javljam se ponukana člankom kojega ste danas prenijeli na mrežnoj stranici Hrvatske udruge Benedikt pod naslovom „Beljak i Petir vode HSS u koaliciju s SDP-om i HNS-om?!“ autora Jurice Šoića izvorno objavljenu na portalu hrsvijet.net.

Izražavam iskreno čuđenje što se na Vašem portalu, kojeg iznimno cijenim, prenose ovakvi članci puni neistina i kleveta u kojima se u potpunosti iskrivljuje istina i stvaraju neki iskrivljeni konstrukti te se time ujedno i obmanjuje javnost, a da sadržaj nije prethodno provjeren niti su protagonisti upitani za izjavu.

Moju izjavu o ovom temi možete pronaći na mrežnoj stranici HINA-e, a kao što iz nje možete i pročitati, ona se u potpunosti razlikuje od neistina i insinuacija koje se navode u spomenutom članku.

Za autora navedenog članka objektivno i pošteno novinarstvo je nepoznanica, što je pokazao u više navrata objavljujući članke u kojima iznosi laži i klevete. Iskreno me čudi da Vaš portal koji u svom kršćanskom poslanju teži donijeti u digitalni svijet cjelovitu i istinitu informaciju, za koju u našim medijima počesto nema prostora, podliježe objavljivanju neprovjerenih članaka.

Pozivam Vas da uklonite ovaj članak s Vaše mrežne stranice te se u svom daljnjem novinarskom radu vodite načelima poštenog novinarstva.

Želeći Vama i Vašim suradnicima u Vašem novinarskom poslanju, obilje Božjeg blagoslova i zagovor sv. Franje Saleškog,

Srdačno Vas pozdravljam,

Marijana Petir,

hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu

1 comment

  1. Marija perkovic

    Hrvatska udruga Benedikt sigurno je nepaznjom ili omaskom uvrstila u svoj portal clanak s neistinama o cijenjenoj zastupnici marjani petir. Bitno da se stvar moze ispraviti

Odgovori

Skip to content