KAJIN: Čelne ljude u DORH-u postavili su Račan i Milanović

Predsjednik Istarskih demokrata i bivši saborski zastupnik Damir Kajin, upozorio je u statusu objavljenom na društvenim mrežama da DORH ima sasvim različite kriterije prema djelovanju PR agencija koje rade sa SDP-om i njegovim partnerima i onim koje rade s HDZ-om.

Upozorava da je samo u Istri desetak PR agencija koje opslužuju lokalnu vlast iz proračuna izvuklo više novca nego u Fimi mediji.

-U Istri najmanje 10 PR agencija opslužuje lokalnu vlast. Na taj način izvučeno je više novaca nego u Fimi mediji. Zašto DORH ne reagira? – pita se bivši saborski zastupnik Damir Kajin u objavi na Facebooku.

Podsjeća da su Mladena Bajića i Dinka Cvitana postavili Ivica Račan i Zoran Milanović

-Ova ekipa Bajić – Cvitan, ljudi su SDP-ova profila. Jednog je izabrao Račan, drugog Milanović. Prve ljude DORH-a postavili su SDP-ovci. Istru se nije smjelo dirati, a Bajić je sve imao, ali obrazloženje je bilo – direktori javnih poduzeća u Istri ne žele govoriti. Kao da su željeli govoriti Barišić i Nevenka. Gdje je bit? – ističe Kajin.

Upozorava kako svi rade na isti način ali se samo Sanaderu sudilo.

-Svi koriste PR (ministarstva, Vlada, stranke…) ali samo se Sanaderu sudilo, s pravom. No drugi su radili i gore stvari. U Istri se mediji plaćaju 10 milijuna kuna godišnje. Dokle? – upozorava Kajin.

Smatra da DORH kod istraga, kao i kod komuniciranja s javnošću, ima potpuno različite kriterije.

-Nije bitno što je Knežević radio s SDP-om, već što mu je SDP dopustio da radi s državom. Kako to da javnost sve zna kada DORH u svoje prostorije poziva one iz HDZ-a. Fotoreportere i redakcije DORH unaprijed obavještava, a kada je riječ o ovim drugima, samo slučajne informacije (duboko grlo) dolaze u javnost – zaključio je Kajin.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content