KATASTROFA-TEŽAK UDARAC HRVATSKOM TURIZMU: Rakitiću se na Ugljanu trebao pridružiti Messi!

Kako doznajemo našem reprezentativcu Ivanu Rakitiću na odmoru, na otoku Ugljanu trebao se pridružiti i njegov suigrač iz Barcelone Leo Messi, objavio je portal Dnevnik.hr.

Nakon što je na Ugljanu napadnut naš reprezentativac Ivan Rakitić, koji je na taj prekrasni otok stigao s obitelji na odmor, doznajemo kako mu se sljedeći tjedan tamo trebao pridružiti i Leo Messi. Tako je sramota, zbog koje je Ivan Rakitić doslovno pobjegao s Ugljana, još i veća.

Zadarska policija potvrdila je da je zaprimila dojavu o razbojstvu u 14:45. Kažu kako je za sada još uvijek nepoznat počinitelj ili više njih, nepoznatim predmetom razbio staklo na vili u uvali Čeprljanda na otoku Ugljanu. Prijavu je podnijela oštećena osoba, a istraga je u tijeku.

Podsjetimo, u petak iza podneva skupina huligana kamenjem je gađala vilu u kojoj se nalazio Ivan Rakitić s obitelji. Nakon dramatičnog događaja slavni je nogometaš zajedno s obitelji gliserom doslovno pobjegao s otoka.

Bruka i sramota koja proizlazi iz ovog događaja stoga je još i veća. Ružna slika kakvu turistička zemlja poput Hrvatske zasigurno ne treba niti zaslužuje, donosi Dnevnik.hr.

Odgovori

Skip to content