Orešković: Počeli su napadi na moju obitelj (video)

Vlada bi na sjednici Ministarstvu unutarnjih poslova trebala odobriti zapošljavanje 88 namještenika na određeno vrijeme

Danas je na rasporedu 31. sjednica Vlade. Na dnevnom redu je 15 točaka.

Predsjednik Vlade Tihomir Orešković na početku je komentirao napise u medijima o njegovom ljetovanju.

“Ukoliko ću se aktivirati u političku kampanju, moram reći da su počeli napadi na moju obitelj i mene. Vidim po Jutarnjem da je kampanja počela, to su laži. Nisam znao da ću biti na Brijunima dva tjedna dok nisam pročitao novine. Malo je žalosno da se na ovakav način neke informacije šire koje su lažne. Ali to je što je, nažalost”, rekao je Orešković na početku sjednice.

Rekao je da je riječ o napadima za koje je bio upozoren da će se dogoditi ako će se ativirati u kampanji za predstojeće izvanredne parlamentarne izbore.

Orešković je rekao kako je prije dva tjedna „dobio poruku“ da će biti oštrih napada na njega, pa i na njegovu obitelj, ako će se aktivirati u kampanji.

„Jutarnji“, uz ostalo, piše da će Orešković krajem srpnja započeti svoj ljetni godišnji odmor s obitelji u državnoj rezidenciji vila Jadranka na Brijunima, kao i da njegova supruga s dvoje djece već više od 20 dana ljetuje u vili na Kostabeli u Rijeci, u koju je vikendima dolazio i Orešković.

List navodi da će obitelj Orešković na Brijunima odmarati dva tjedna, a možda i mjesec dana, te da će sa sobom voditi tri kuhara i konobara iz Banskih dvora. kao i to da je Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom (DUUDI), odnosno tvrtki Državne nekretnine, dan nalog da se vila uredi i pripremi za dolazak obitelji Orešković.

Izvijestio je i da Vlada idući tjedan neće zasjedati, a iduću će sjednicu imati za dva tjedna.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content