OTVORENA PANDORINA KUTIJA: GROM IZ VEDRA NEBA Pogledajte dramatičnu presicu Hajduka!

Bio je to šok, grom iz vedra neba. Trener Hajduka Marijan Pušnik je nakon 1:0 pobjede protiv Splita u prijateljskoj utamici na Poljudu, otvorio Pandorinu kutiju:

– Prijete mi zbog dovođenja igrača! A neće se više u Hajduk dolaziti preko strica, babe, menadžera… Za sve u prijelaznom roku smo odgovorni gospodin Mario Branco i ja. Radimo transparentno i odgovorno, za dobrobit Hajduka. A dobivam prijetnje… O svemu su odmah izvješćeni i funkcioneri u klubu, predsjednik, članovi Nadzornog odbora. Sve znaju. Ja neću sada ići dalje s tim, neću reći javno o kome se radi, to su ljudi izvan kluba koji bi htjeli da su treneri ili sportski direktori, ali ako se ponovi hoću i neću na tome stati – objavio je Pušnik i bacio u drugi plan solidnu pripremnu utakmicu protiv Splita i sve što smo prije toga pričali o njoj dobrih dvadesetak minuta.
No, onda je izvadio papir na kojem je sastavio svoje priopćenje, da mu bude lakše pričati i potom je čitao o prijetnjama, malo citirao pripremljene rečenice s papira, rekao da će to svima podijeliti, ali je dodavao i svoje riječi. Vrlo smireno. Uz dojam kako ga neće pokolebati nikakva prijetnja, niti se tako može ući, doći do Hajduka. Ponavljao je:

– Moram vam reći da sve što radim u interesu je Hajduka, a privatne interese promiču oni izvan kluba koji me nazivaju na telefon i prijete! U Hajduk se neće dolaziti kako tko zamisli, za prijelazni rok odgovorni smo Mario Branco i ja, nas dvojica prema Nadzornom odboru, navijačkom puku, javnosti. I sve radimo maksimalno transparentno – otvorio je Pušnik neugodno poglavlje.

Prijetnje su vezane uz dovođenje igrača, da budemo precizni?

– Jasno, a što drugo!

Kome ste prijavili?

– U klubu. Da znaju. To je zasad dovoljno. Ako se ponovi ići ću i dalje.

Tko su ti koji stavljaju privatni interes izvan kluba?

– To će riješiti klub, a ne može nitko utjecati ni na Branca, ni na mene… Imamo posložen sustav koji detektira nečasne radnje – rekao je.

Pogledajte u videu cijelu presicu slovenskog trenera.

Izvor: sportske.hr

Odgovori

Skip to content