Poznati francuski nogometaš: Provodim vrijeme s Isusom jer me to umiruje i usrećuje

Majka ga je uvela u katoličku vjeru, te je odlučio primiti krštenje. Biblija mu je najdraža knjiga, a na ruci nosi posebnu tetovažu!

Napadač Arsenala i francuski reprezentativac Olivier Giroud pridružio se brojnim nogometašima koji se ne srame javno posvjedočiti svoju vjeru.

U zanimljivom videu pod nazivom “Jedan dan s Olivierom Giroudom u nacionalnom institutu za nogomet Clairefontaine” koji je objavio Francuski nogometni savez, pratimo francuskog napadača tijekom terapije, zajedničkog ručka s ostalim reprezentativcima, a potom za vrijeme popodnevnog odmora kojega ne provodi u igranju video igrica, već u čitanju duhovnog štiva!

Ležeći na krevetu Giroud objašnjava kako se odmara gledajući televizijske serije na svom laptopu, ali kako redovito obnavlja svoju snagu čitanjem knjige “Trenutak s Isusom”, uspješnice Sarah Young.

giroud-jesus_5623835

-S vremena na vrijeme provedem malo vremena s Isusom, baš volim tu knjižicu. Zbilja sam vjernik. Svaki put pročitam jedan mali ulomak iz knjižice. Neću vam sada čitati, no u svakom slučaju tekstovi me oraspolože i stave smiješak na lice – iskren je Giroud.

U knjizi “Les Bleus par les Bleus” (autora Baptistea Chaumiera i Damiena Degorrea), napadač Arsenala izričito priznaje da je Biblija njegova najdraža knjiga.

Izvor: bitno.net

Odgovori

Skip to content