Za koliko sekundi bi javnost saznala da je Karamarko bio u Uskoku? Ali dogodit će se deratizacija, kad-tad!

Igor Peternel, potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora, doktor znanosti i predavač na Veleučilištu u Karlovcu, na svom Facebook profilu se osvrnuo na slučaj u kojem se izvjesna Zrinka Vrabec Mojzeš ruga ponašanju supruge i djece ministra Hasanbegovića.

Status prenosimo u cijelosti.

“Primjer 1. Urednik Nacionala se ispričao za vandalski tekst bivše Josipovićeve savjetnice u kojem se spominju djeca ministra. Očitovala se i pravobraniteljica za djecu. Nikome ništa! Kako bi mediji reagirali da je isti tekst o nekom ljevičaru i njegovoj djeci napisao sadašnji savjetnik sadašnje predsjednice? To bi spektakli bili u režiji GONG-a, Urše, indexa,,, tražila bi se ostavka Predsjednice!

Primjer 2. Ozbiljan kandidat za premijera Milanović u USKOK-u daje iskaz o korupciji, a javnost za to saznaje slučajno nakon 15 dana. Za koliko bi sekundi javnost saznala da je USKOK-u bio Karamarko? Kampirali bi ispred sjedišta, a Nacional bi izdao specijal! Gdje su sada Dalija i njeno povjerenstvo? Na moru, valjda plivaju!

Zato su ovom društvu potrebne temeljite reforme!! I dogodit će se deratizacija… kad-tad!”, napisao je Peternel, a prenosi direktno.hr.

Odgovori

Skip to content