BRAVO, PREDSJEDNICE – HRVATI U MEĐUGORJU: Vi ste Hrvatska, vi ste naše ogledalo, vi ste naš ponos!

U prijepodnevnim satima u četvrtak predsjednica Grabar Kitarović se u Župnom uredu u Međugorju susrela s tamošnjim franjevcima koji vode župu.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ovih je dana otišla u privatni posjet Međugorju, poznatom marijanskom hodočasničkom mjestu te je posjetila Podbrdo, mjesto na kojemu se po vjerovanju ukazala Blažena Djevica Marija.

U prijepodnevnim satima u četvrtak predsjednica Grabar Kitarović se u Župnom uredu u Međugorju susrela s tamošnjim franjevcima koji vode župu.

Predsjednica i putem Facebooka objavila kako je u Međugorju, napisavši: …u molitvi Gospi u Međugorju…

13900196_1090391137694511_5186519253329659896_n
Ova objava naišla je na odobrenje i oduševljenost njezinih pratitelja na društvenim mrežama. Donosimo samo neke od komentara:

Prekrasno mi je ovo za vidjeti, draga Predsjednice ni ne slutite kakvu nadu i utjehu pružate nama malim ljudima, najradije bih Vas zagrlio a i podsjećate me na moju majku, nastavite govoriti ovom izgubljenom narodu da POSTOJI BOG bez kojega sami ne možemo učiniti ništa! Bog vas Blagoslovio i Gospa naša majka
bro dosli u Hercegovinu,zemlju casnih,postenih i radisnih ljudi.Znam da ste u privatnoj posjeti Hercegovini,ali kada god mozete porazgovarajte sa ovim ljudima jer oni vjeruju u Vas i za Vas bi zivot dali jer Vi niste samo Kolinda,Vi ste Hrvatska,Vi ste nase ogledalo,Vi ste nas ponos ..
Moli se gospi jer jedino nas ona jos spasiti moze od crvenih vragova i mi cemo moliti za spas nase hrvatske..Amen

Podsjetimo, u četvrtak popodne Predsjednica se sa skupinom prijatelja uputila na uzvišenje Podbrdo kod Međugorja, mjesto na kojemu se prvi put navodno 1981. godine ukazala Gospa.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u posjetu Međugorju ostaje tri dana, a neslužbeno se govori da će posjetiti i Franjevački samostan u Mostaru.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content