MRŽNJA PREMA GOSPI: Blažena Djevica Marija prognana s katoličkog sajma!

Odbojnost i mržnja prema Gospi (kao sredstvu preko kojeg Trojedini Bog pobjeđuje), prema njenim čudesima i dogmama traje već dvije tisuće godina, u toj mjeri da i brojni katolici njeguju svojevrsnu suzdržanost od Majke Isusove, žene preko koje će Isus odigrati, kako prvu, tako posljednju bitku – POBJEDE zapisane na početku svijeta.

I ne samo da njeguju suzdržanost već se sve čini kako bi se Gospa maknula, prekrila satrala. To dokazuje i nedavni gotovo pa šokantan događaj na godišnjem sajmu katoličke zajednice i pričesti u Riminiju na kojem se predstavljaju svi katolički izdavači, pisci uz raznorazne tribine, predavanja i preformanse u katoličkom duhu. No tko je mogao znati da će se Gospa zabraniti čak i na katoličkom eventu? Nitko, zato je gospođa iz izdavačke kuće Shalom i iznenađena potezom organizatora koji su joj naredili da kip Gospe Blažene Djevice Marije obavezno mora prekriti krpom kako se ne bi vidjela. Razlog? Rekli su joj da prekrije krpom Gospu jer bi Gospa svojom prisutnošću mogla uvrijediti pripadnike ‘drugih religija’.

I tako je Marija odjednom postala ‘uvredljiva’ čak i na katoličkom događaju, samo nije baš nikome jasno pa ni nama, što to u jednoj Mariji majci Isusovoj može biti toliko uvredljivo za druge religije?

“Postoji toliko mnogo religija, i moramo pokriti Blaženu Majku, kako bi se izbjegao razdor i provokacije”, objasnilo je osoblje ovu skandaloznu odluku. Žena koja je postavila kip iza svog štanda odgovara da je riječ o napadu na Djevicu Mariju. ‘Danas u svijetu vlada tolika mržnja prema Majci Božjoj, ovo je dokaz’ izjavila je gospođa u rukama držeći veo kojim je prekrila lik Majke Božje. Istaknula je kako su organizatori katoličkog sajma tražili od nje da iznese kip Blažene iz prostorije, međutim oni su to odbili učiniti pa je zapovjeđeno da se kip stavi u stranu i prekrije kako ne bi bio vidljiv.

Ovaj skandal komentirao je i mons. Domenico Sigalini koji je cijeli incident prokomentirao kao ‘nedopustiv’. Razumijem da je jedan dio dijaloga i prijateljstva među narodima i tolerancija, međutim ovo što se dogodilo je uvreda i potpuno je nedopustivo da se na katoličkom sajmu Blažena Djevica Marija mora prekriti krpom. ‘Majku Božju zamotati je apsolutno glupo’ dodaje svećenik i kaže: ‘Mi ne možemo prikriti naše simbole kako bi izbjegavali vrijeđanje drugih. Takvo što ne postoji, nema smisla’, rekao je monsinjor dok je Gospa ostala skrivena od tisuća ljudi koji će u tri dana posjetiti ovaj sajam.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content