BUJICA ZA 5 (VIDEO): Uvijek zanimljivi prof. Zdravko Tomac govori o Milanoviću, Pupovcu i ostalim veleizdajnicima (HNES), o Andreju Plenkoviću i ministru Hasanbegoviću…

Milorad Pupovac nema pravo sastavljati hrvatsku Vladu, a u njoj svakako treba biti i Hasanbegović koji se potvrdio na izborima – rekao je u Bujici ugledni profesor i jedan od ključnih ljudi Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta, dr. Zdravko Tomac.

Podsjetio je: – Mnogi su već zaboravili kako je Pupovac 90-ih optužio kardinala Kuharića da nasilno prevodi na katoličanstvo tisuće Srba! Dan uoči “Oluje” bio je u Zamunu s Vučićem, Nikolićem, Dodikom i Vulinom koji su najveću hrvatsku pobjedu nazivali “zločinom”, a Knin i druge hrvatske gradove – “srpskima”! I što sad on hoće – u hrvatsku Vladu?!

“Mi smo u Nacionalnom sudištu već moralno osudili Pupovca koji je zajedno s Milanovićem i Ostojićem, sijao kaos Vukovarom i ćirilicom je htio taj grad obilježiti kao “srpski”. Njegovo sudjelovanje u Vladi, ozbiljno bi narušilo ugled novog vodstva HDZ-a i njihovi bi birači time bili iznevjereni,” rezolutan je Tomac i dodaje: “Osudili smo Mesića, Josipovića, Milanovića i Pusićku… Svi su oni izgubili ove izbore, a Pusićka se još pored svega, osramotila u UN-u, gdje je bila uvjerljivo zadnja u utrci za glavnu tajnicu!”

Pogledajte cijelu emisiju:

Odgovori

Skip to content