E, MOJ MILANOVIĆU Bujanec nabrojao što bi sve hrvatski špijuni mogli raditi u Srbiji

Izvor slike: fah

Urednik Bujice reagirao je na Milanovićevu izjavu o receptima za pljeskavice i poručio mu da je “papak on, a ne Vukovarci”

TV voditelj Velimir Bujanec reagirao je na današnje izjave predsjednika SDP-a Zorana Milanovića.

“Ne vidim koje bi tajne skupljao hrvatski špijun u Beogradu, valjda recept za pljeskavicu”, rekao je Milanović ranije u Vukovaru komentirajući uhićenje navodnog hrvatskog špijuna u Beogradu.

Donosimo Bujančevu reakciju.

“NAGRADNO PITANJE: Koliko srpskih špijuna ima u vrhu SDP-a i SDSS-a, koliko ih ima u MUP-u i raznim agencijama, a koliko u hrvatskim ministarstvima i medijima? Ima li ih možda u Novinarskom društvu?!

Naši političari to, naravno – ne znaju, a agenti naših službi uglavnom se bave time kako još jednu plaću zaraditi kod nekog tajkuna…

Zamislite samo Milanovića – on misli da bi naši špijuni u Beogradu valjda trebali “skupljati recepte za pljeskavice”… I to još izjavi u Vukovaru! E, moj Milanoviću, naši bi špijuni trebali prikupljati podatke o tome kako je Srbija obnovila Crvene beretke, koliko su i kakvog oružja dobili od Rusa, s kime imaju vojne vježbe na granici s Hrvatskom… Trebali bi se zanimati za to gdje žive srpski ratni zločinci, prikupljati podatke o nestalima i opljačkanoj hrvatskoj imovini…

Znaš li ti Milanoviću uopće, koliko mladih Srba iz Vukovara odlazi u vojne kampove u Apatin, a koliko agenata BIA-e operira Banovinom? Znaš li možda koliko novinara iz Zagreba prima plaću od Milorada Dodika i što sve Pupovac i slični razgovaraju s Vučićem u Beogradu? Znaš li možda koliko je špijuna uključeno u operaciju odcjepljenja tzv. Republike Srpske i njezino skorašnje pripajanje Srbiji?! Naravno, ne znaš Milanoviću, tebi je sve ovo zajebancija pa i onda kada ti Hrvati Vukovara zvižde, a ti im dobacuješ da su “papci”… A jedini papak si ti – Zorane Milanoviću, što si pokazao još 1991. godine!”, napisao je Bujanec na facebooku.

Izvor: ovdje

 

Odgovori

Skip to content