HVIDR-a podržala HDZ

DAJMO GLAS HRVATSKOJ DEMOKRATSKOJ ZAJEDNICI – Glavni odbor HVIDR-a RH oglasio se priopćenjem za javnost u kome sve svoje članove, hrvatske ratne vojne invalide Domovinskog rata, pozivaju da daju glas za Hrvatsku demokratsku zajednicu.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

-Povodom predstojećih izvanrednih parlamentarnih izbora, temeljem odluka Predsjedništva i Glavnog odbora HVIDR-a RH, ovim putem pozivamo sve naše članove, hrvatske ratne vojne invalide Domovinskog rata, da glasuju za Hrvatsku demokratsku zajednicu, jedinu državotvornu stranku koja se dokazala tijekom svih teških godina u stvaranju hrvatske države, a danas je jedina velika stranka koja je u svom programu, kao i njegovom provođenju u radu Ministarstva branitelja tijekom prethodnih mjeseci, pružila dostatna i stvarna jamstva za obnovu narušenih vrijednosti digniteta Domovinskog rata, kao i realizaciju opravdanih zahtjeva hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, odnosno povratak svih prava branitelja u jedinstveni Zakon, kao i jamstvo zaštite ugroženih prava, odnosno konačno donošenje zakona na ustavnoj razini.

Odluku smo donijeli uvažavajući zahtjeve naših članova, koji nas svakodnevno podsjećaju na važnost i veličinu ovog trenutka, odnosno situaciju u kojoj se danas nalazi naša Domovina, kao i dugogodišnje ugrožavanje vrijednosti Domovinskog rata i kršenja prava hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Slijedom navedenog, pozivamo sve naše članove, kao i hrvatske građanke i građane kojima je naša Domovina u srcu, da podrže onu državotvornu opciju, koja je zajedno sa braniteljima, zaslužna za stvaranje hrvatske države, stranke koja nas je uvela u EU i koja nam je jedina ponudila realno jamstvo u provođenju zakona, a svoju je vjerodostojnost dokazala u predlaganju istaknutih kandidata iz redova branitelja i članova njihovih obitelji, koji nam predstavljaju stabilnu garanciju izgradnje boljeg društva i snažne države, Republike Hrvatske, punopravne članice obitelji Europske unije – stoji u priopćenju HVIDRA-e RH koje potpisuje predsjednik Glavnog odbora Josip Periša.

1 comment

  1. MOLOTOV

    Bogu dragome hvala da ste se sjetili u zadnji čas !!! Trebalo je to učiniti puno prije da dopre do svakog našeg heroja ! Nadam se da nije prekasno jer bi to bila previsoka cijena da srbi pobijede u miru kad su već teško poraženi u ratu !!!

Odgovori

Skip to content