Kako sitni kriminalac Beljak nastavlja uništavati Radićev HSS

Suspenzijom Marijane Petir i drugih 100 uglednih članova HSS sitni kriminalac Krešo Beljak ustraje na potpunom uništenju najveće demokratske stranke u povijesti hrvatskog naroda.

Ideološki Beljak ne samo da ne pripada Radićevom HSS-u, nego čak ni sadašnjem SDP-u.

Šteta je što se Beljak nije rodio prije Drugog svjetskog rata, jer bi nakon stvaranja Titove komunističke Jugoslavije 1945. godine sigurno bio najbliži Titov suradnik, a možda bi bio i zapovjednik partizanskih postrojbi koje su izvršile pokolj nad nevinim civilnim hrvatskim žrtvama na Bleiburgu i Križnim putevima.

Nema dvojbe da Beljak u sebi ima zastrašujuće osobine diktatore, kakav je današnji vođa Sjeverne Koreje Kim Jong-un, koji po kratkom postupku ubija svoje najbliže suradnike.

Svi iskreni Radićevci u današnjoj HSS trebaju odmah organizirano izraziti javnu neposlušnost ujezu u HSS-u Kreši Beljaku. Istovremeno, ako se želi spasiti i reorganizirati Radićev HSS, koji je došao do dna, što prije treba prihvatiti kandidaturu Marijene Petir za predsjednicu HSS.

Još uvijek nije sve izgubljeno, ako se HSS na vrijeme riješi Beljaka i vrati izvornom Radićevom hrvatskom državotvornom i socijalnom programu.

Autor: Antun Babić/direktno.hr

1 comment

  1. MOLOTOV

    Kako je to onodobno izjavio Vasil Tupurkovski: “Ušao je u neprirodnu koaliciju !”

Odgovori

Skip to content