MARAS ŽESTOKO NAPAO PREDSJEDNICU: Pročitajte njegove bisere

Izvor slike: fah

Član predsjedništva SDP-a Gordan Maras gostovao je u Novom danu gdje je komentirao izborni rezultat SDP-a, odlazak Zorana Milanovića s mjesta predsjednika stranke, ali i predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, donosi portal hr.n1info.

Maras je oštro kritizirao predsjedničine izjave o Zoranu Milanoviću, za kojeg je kazala kako su ga “vlast i moć pretvorili u arogantnu i konfliktu osobu”.

”Vrlo je jasna moja poruka Predsjednici – gospođo Kitarović, mičite prste s SDP-a. Vi ste zadnja osoba koju članice i članovi stranke žele čuti da dajete sud o SDP-u. Maknite svoje prste s SDP-a. Ne mislim da je Predsjednica dostojna funkcije koju obnaša gdje likuje na osobnoj razini”, poručio je Maras.

Zamjera joj i to što je, kako kaže, postala Predsjednica samo glasača HDZ-a.

”Ona se predstavlja kao predsjednica isključivo glasača HDZ-a. Ne dam na SDP od političara poput Grabar Kitarović. Ona dva dana nakon izbora likuje u novinama na osobnoj razini nad sudbinom Zorana Milanovića. To je sramotno i nije na razini funkcije predsjednika”, kazao je Maras za N1.

Čovjeku očito nije lako, dodali bismo. Veliki vođa je tresnuo o tlo, a skupa s njime i njegova nesposobna potrčkala. Možda baš to stoji u pozadini ovolike količine žuči koja izlazi iz usta gospodina Marasa. 

HUB 

1 comment

  1. MOLOTOV

    Tko uopće obraća pozornost na jednog retardiranog hidrocefalusa koji od sebe čini još i redikula !!!

Odgovori

Skip to content